Kategoriler

Meydan

Başbakan’a memleketinden fahri doktora ünvanı

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin akademik yılı açılışına Başbakan Erdoğan’ın yanı sıra Başkan Karaosmanoğlu da katıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, düzenlenen bir törenle kendi adını taşıyan üniversiteden fahri doktora ünvanını aldı. Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde düzenlenen törene Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı.
 
FAHRİ DOKTORA ÜNVANI VERİLDİ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Rize’de kendi adını taşıyan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından fahri doktora ünvanı verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun da katıldığı törende Başbakan Erdoğan’a üniversite senatosu adına fahri doktora ünvanını Rektör Prof. Dr. Arif Yılmaz takdim etti. Tören öncesinde Rektör Yılmaz ve Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, salonun girişinde Başbakan Erdoğan’ı karşıladı.
 
TERÖRE KARŞI BÜYÜK BİR MÜCADELE VERİYORUZ
Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin 2012-2013 akademik yılı açılışına katılan ve fahri doktora ünvanı verilen Başbakan Erdoğan, törende duygusal anlar yaşadı. Konuşmasına şehitlerimizi anarak başlayan Başbakan Erdoğan, “Teröre karşı tüm birimlerimizle çok büyük bir mücadele veriyoruz” dedi. Birçok üniversiteden fahri doktora ünvanı aldığını belirten Başbakan Erdoğan, “Ancak ana baba ocağım olan Rize’de kendi adımı taşıyan üniversiteden fahri doktora ünvanı almak çok büyük anlam taşıyor” şeklinde konuştu.
 
2023 HEDEFİMİZİ TUTTURACAĞIZ
Başbakan Erdoğan, “Biz ülkemiz, şehirlerimiz ve ilçelerimiz için çalışıyoruz. İnsanlar eserleriyle anılır, milletin gönlünde yer ederler. Türkiye’nin 81 iline hizmet ediyoruz. Türkiye gümbür gümbür geliyor. 2023 hedefimizi tutturacağız. Bu hizmet yolculuğu katlanarak devam edecek” diye konuştu. Başbakan Erdoğan konuşmasını salonu dolduranların ‘Rize seninle gurur duyuyor’ tezahüratları altında tamamladı. Daha sonra üniversite yönetimi tarafından Başbakan Erdoğan için verilen yemeğe Başkan Karaosmanoğlu da katıldı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "1 Mayıs Yürüyüşlerini GAMER'den Takip Ediyoruz"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
İşçi Bayramı'nda Çalışırken Demirlerin Altında Kaldılar: 3 Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yolcu Otobüsünün Bagajında 50 Koli Makaron Ele Geçirildi
GÜNDEM
34 Kez Görüntülendi.
Günbatı Hizmetleri Yakından Takip Ediyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yenidoğan Derince Caddesi’ne Yeni Çehre
GÜNDEM
37 Kez Görüntülendi.
Körfezli Burak, Bursa’dan Saide İle Evleniyor
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Talus, Bu Kez Söğüt’ü Kutladı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "2020-2024 Yılları Arasında 24 Okul, 418 Sınıf, 2 Atölye, 10 Spor Salonu Bitirerek Hizmete Açtık"
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
AK Parti Meclis Grubu Toplandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolu'nda 4 Bin 270 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi