Kategoriler

Meydan

“KO-MEK’le gurur duyuyorum”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Meslek ve Sanat Eğitim Kursları KO-MEK’in Mevlana Kurs Merkezi’ni ziyaret etti. KO-MEK’in binlerce vatandaşa eğitim hizmeti verdiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “KO-MEK her geçen gün büyüyerek eğitimin hizmetinde olmaya devam ediyor. Bu kurslara katılan tüm vatandaşlarımızla gurur duyuyorum” dedi.

SINIFLARI ZİYARET ETTİ

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun Mevlana Kurs Merkezi ziyaretinde KO-MEK Yaygın Şube Müdürü Hikmet Yıldırım ile KO-MEK Bölge Sorumlusu Oğuz Kaya hazır bulundu. Başkan Karaosmanoğlu ziyareti sırasında Kurs Merkezi’ndeki Bilgisayar, Ön Muhasebe, Mefruşat, Giyim, Aerobik, Cilt Bakımı ve Makine Nakışı sınıflarında incelemelerde bulundu.

 

BAŞKANIN SEVİNDİREN SÜRPRİZİ

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun sürpriz ziyareti Mevlana Kurs Merkezi’nde eğitim gören kursiyerleri mutlu etti. Kursiyerler ders yaparken bir anda karşılarında gördükleri Başkan Karaosmanoğlu’na ortaya çıkardıkları ürünleri gösterdi.

 

GURUR DUYUYORUM

Kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerini inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Sizler burada aldığınız eğitimle üretmenin anlamını paylaşıyorsunuz. KO-MEK her geçen gün büyüyerek eğitimin hizmetinde olmaya devam ediyor. Bu kurslara katılan tüm vatandaşlarımızla gurur duyuyorum” dedi. Eğitimin yaşı olmadığına vurgu yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Halkımız KO-MEK kurslarında kendini geliştirerek meslek sahibi oluyor. KO-MEK’te meslek öğrenmenin yanı sıra hayatı öğreniyor” dedi.

 

KO-MEK SİZİN EVİNİZ

KO-MEK’in aynı zamanda güçlü bir aile olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “KO-MEK sizin eviniz. Burada her daim eğitim alabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz’’ şeklinde konuştu. Ziyareti sırasında kursiyerlerin dileklerini dinleyen Başkan Karaosmanoğlu hatıra fotoğrafı da çektirdi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
324 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor