Kategoriler

Meydan

Ümit Rende serbest bırakıldı

Gündem Kocaeli Gazetesi'nin sahibi Ümit Rende, Kocaeli Kent Gazetesi'nin sahibi Ali Çınar’ı darp ve tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınarak ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Körfez'de yayın hayatını sürdüren Gündem Kocaeli Gazetesi'nin sahibi Ümit Rende, yaptığı bir haber sonrasında Kocaeli Kent Gazetesi'nin sahibi Ali Çınar'ı darp ve tehdit ettiği, zorla tekzip yazdırdığı iddiasıyla gözaltına alındı. Alınan bilgi ve iddialara göre; Ali Çınar Ümit Rende'nin kendisini kaçırdığını ve darp ettiğini iddia ederek savcılığa suç duyursunda bulunmuştu.


DARP VE TEHDİT
Çınar'ın iddialarına göre 29 Ekim'de yaptığı bir haberde, Gündem Kocaeli Gazetesi'nin sahibi Ümit Rende hakkında ithamlarda bulunmuştu. Bu haberin ardından 2 Kasım tarihinde Ümit Rende ve yanında bulunan bir kaç kişi, Çınar'ı alarak önce Körfez Sahili`ne daha sonra ise Derince Sahili`ne götürmüş, burada darp ve tehdit etmişti. Çınar da bu olayı ardından tekzip yayınlamak zorunda kalmıştı.


TEHDİT ETMEDİM
İddiaların sahibi Çınar tarafından yapılan suç duyurusunun ardından soruşturma başlatan İl Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri iddialara konu olan Ümit Rende'yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan Rende'nin , ifadesinde suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Rende`nin Ali Çınar ile söz konusu tarihte buluştuğu ancak Derince Sahili'ne değil, İstanbul'a eğlenmeye gittiklerini söylediği öğrenildi.


SERBEST KALDI
Burada eğlenen ikili bir ara haberle ilgili konuştuğu, ancak darp ve tehdit konusu oluşmadığı ileri sürüldü. Çınar daha sonra, Körfez'de alındığı yere bırakıldı. Poliste işlemleri tamamlanan Ümit Rende Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. Rende, savcılıktaki ifadesinden sonra serbest bırakıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "1 Mayıs Yürüyüşlerini GAMER'den Takip Ediyoruz"
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
İşçi Bayramı'nda Çalışırken Demirlerin Altında Kaldılar: 3 Yaralı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Yolcu Otobüsünün Bagajında 50 Koli Makaron Ele Geçirildi
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Günbatı Hizmetleri Yakından Takip Ediyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Yenidoğan Derince Caddesi’ne Yeni Çehre
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Körfezli Burak, Bursa’dan Saide İle Evleniyor
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Talus, Bu Kez Söğüt’ü Kutladı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "2020-2024 Yılları Arasında 24 Okul, 418 Sınıf, 2 Atölye, 10 Spor Salonu Bitirerek Hizmete Açtık"
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
AK Parti Meclis Grubu Toplandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolu'nda 4 Bin 270 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi