Kategoriler

Meydan

Körfezli Kadınlara Meme Kanseri ve Korunma Yolları Anlatıldı.

Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi “Kadınlarda Meme Kanseri ve Korunma Yolları” konulu seminer düzenledi.

Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisinin, Körfez Kaymakamlığı Vali Osman Badraslı toplantı salonunda düzenlediği  “Kadınlarda Meme Kanseri ve Korunma Yolları” konulu sunumu Körfez İlçe Sağlık Müdürü Arzu Aşı yaptı. Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bahar Baykal ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı programa; İlçe Nüfus Müdürü Muazzez Arslan,Körfez Belediyesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Saniye Temel,Veteriner Arzu Demirhan ,Kız Meslek Lisesi Müdürü Yasemin Yılmaz,Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Figen Kaya,Körfez Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri ve Körfez’li bayanların katılımı ile gerçekleştirildi. Katılımın yoğun olduğu programda sunum yapan Körfez İlçe Sağlık Müdürü Arzu Aşı meme kanseri hastalığının artık erken teşhis ile rahatlıkla tedavi edilebildiği belirterek, bu hastalıkta önemli olanın korunma yollarını bilmek ve uygulamak olduğunu vurgulandı.Bu konuda nasıl önlemler alınabilir?Korunma yolları nelerdir?Detaylı anlatıldı.

İzmit Toplum Sağlığı Merkezine bağlı Üreme Sağlığı Eğitim Merkezinden Ebe Songül Gölükçü tarafından uygulamalı olarak anlatıldı.Hemşire Serap Kurtuluş ve Filiz Ertek’te konu ile alakalı sunuma katkıda bulundular.

 

Programın sonunda tüm katılımcılara teşekkür eden, Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bahar Baykal özellikle kadın sağlığı konusunda Körfez’de çalışmalara düzenli olarak devam edeceklerini belirti.Baykal Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi bundan sonraki etkinliklerine Aralık ayı içinde yine çok önemli olan ”Kadın Hakları” konusunda yapacakları sunum ile devam edeceklerini söyledi.


 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
47 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor