Kategoriler

Meydan

Şengül Yurt Adaylığını Açıkladı

CHP Körfez’de delege seçimlerine yarın 7 mahalle ile start verilirken, ilçe başkanlığı için de adaylar kendilerini açıklamaya başladılar.

Bu konuda ilk resmi açıklama Şengül Yurt’tan geldi. Yerel seçimler sırasında Mimar Sinan Mahallesi Muhtar adayı da olan ve daha sonra CHP’de aktif siyasete başlayan Şengül Yurt, ilçe başkanı aday olduğunu açıklayan ilk isim oldu.

Adaylık açıklamasını Tütünçiftlik sahilde Belediye Sosyal Tesisleri’nde yapan Şengül Yurt, seçilmesi halinde yeni bir binaya taşınmak, Körfez’e Anneler Derneği kurmak, kadınlara iş imkanları sağlamak ve az olan üye sayısını ilk dönemde iki katına çıkartmak olduğunu söyledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda konuşmasına, 10 Kasım’ı hatırlatarak başlayan Şengül Yurt, “Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına Allah’tan Rahmet diliyor, şükranla anıyoruz. Adaylığım konusunda gelen baskılar neticesinde bu kararı aldım ve adaylığımı açıklıyorum. CHP’yi iktidara taşımak için çalışacağız. Aday olamayacağım yolunda ki söylentileri kabul etmiyorum. Bireysel olarak adayım. Seçilmem halinde binamızın yerini değiştirecek ve engelli vatandaşların da gelebileceği bir yere geçeceğiz” dedi.

Şengül Yurt konuşmasının devamında da özellikle ev hanımlarına istihdam, gençlere öncelik, üye sayısını arttırmak ve partiyi daha iyi bir konuma getirmek konularında vaatlerde bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "1 Mayıs Yürüyüşlerini GAMER'den Takip Ediyoruz"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İşçi Bayramı'nda Çalışırken Demirlerin Altında Kaldılar: 3 Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yolcu Otobüsünün Bagajında 50 Koli Makaron Ele Geçirildi
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Günbatı Hizmetleri Yakından Takip Ediyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yenidoğan Derince Caddesi’ne Yeni Çehre
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Körfezli Burak, Bursa’dan Saide İle Evleniyor
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Talus, Bu Kez Söğüt’ü Kutladı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "2020-2024 Yılları Arasında 24 Okul, 418 Sınıf, 2 Atölye, 10 Spor Salonu Bitirerek Hizmete Açtık"
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
AK Parti Meclis Grubu Toplandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolu'nda 4 Bin 270 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi