Kategoriler

Meydan

AK Gençler Kartepe’li Gençleri Siyasete Davet Etti

90'lı yıllarda doğan ve 2014 seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençlerle Uzuntarla'da buluşan AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Yöneticileri AK Parti iktidarının çalışmaları hakkında bilgi verdi.

‘Seçimleri düşünerek değil 2023'ü hedefleyerek çalışıyoruz’

Programda konuşma yapan AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları seçim İşleri Başkanı Yusuf Yazıcı 2014 yılında ilk kez oy kullanacak gençlerin AK Parti iktidar olduğunda çocuk denecek yaşta olduklarını belirterek "AK Parti 2002 yılında adeta bitmiş, tükenmiş bir Türkiye devraldı. 3 Kasım 2002 günü Türkiye için bir milat, bir dönüm noktası oldu. Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin güveniyle başımız dik alnımız açık. Girdiğimiz bütün seçimlerden artarak devam eden başarılarla çıktık. Hedefimiz büyük, önümüzdeki seçimleri düşünerek değil 2023'ü hedefleyerek çalışıyoruz. Bu da ne kadar büyük düşündüğümüzün ispatı" dedi.

 

Gençleri Siyasete Davet Ettiler

AK Parti ortak bir hedef hareketi diyerek gençleri AK Parti'de siyaset yapmaya davet eden Yusuf Yazıcı " AK Parti ailesi olarak milletimizin bize yüklediği bu emaneti çok daha iyi yerlere taşımak için inanç ve azimle mücadelemize devam edeceğiz. Mücadelemizde kişisel hesaplara, çıkarlara ve kavgalara yer yok. Aramıza katılan her yeni arkadaşımız bize güç katıyor. Her geçen gün artan gücümüzle yolumuza durmadan devam edeceğiz" dedi.

 

AK Parti Kartepe Gençlik Kolları Başkanı Mete Aydın “Gençlere güvenen tek parti AK Partidir. Seçilme yaşını 25'e indirdik yetmedi 18 dedik, buda gençlere olan güveninin en büyük ispatı. Her fırsatta gençlere ne kadar değer verdiğini belirten bir Başbakanımız olduğu için çok şanslıyız” diyerek gençlere AK Parti'nin gençlik hizmetleri hakkında bilgi verdi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
137 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi