Kategoriler

Meydan

Başkan Aygün; “STK’lar Kentimizin Değeridir”

Her fırsatta vatandaşlarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Sivil toplum kuruluşlarımız kültür çeşitliliği ve ürettiği fikirlerle kentimizin değeridir” dedi

Projeler Hizmete Sunuluyor

Gönül belediyeciliğini, yaptığı çalışmalarla ilçe halkına en güzel şekilde yansıtan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan projeleri sırasıyla hayata geçirirken diğer taraftan da toplumun her kesimiyle bir araya gelmeyi sürdürüyor. Başkan Aygün bu kez AK Parti Tokat eski Milletvekili Zeyid Aslan, Kocaeli Vanlılar Derneği Başkanı Fırat Güler, Başkan Vekili Orhan Çelikhası, Başkan Yardımcıları Ümit Yıldız ve Yakup Göğercin, Vural Alim, MHP Belediye Meclis Üyesi Ayhan Aksoy ve Vedat Akbulut’u konuk etti. Gerçekleşen ziyaretlerde önemli mesajlar veren Başkan Aygün, “Derincemiz için gönül birliği içerisinde çalışıyoruz. Projelerimizi sırasıyla hizmete sunarken bir yandan da toplumumuzun her kesimiyle iletişim kurmaya devam ediyoruz” dedi.

Gençlere Yönelik Çalışmalar

Sivil toplum kuruluşlarının kültür ve fikir çeşitliliğini arttırdığını söyleyen Başkan Aygün, “Vatandaşlarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla her fırsatta bir araya gelerek istişarede bulunuyoruz. Kıymetli halkımızın fikir, görüş ve talepleri bizler için çok önemli. İlçemizi daha da ileri taşıma hedefiyle çalışmalarımızı, katılımcı ve şeffaf yönetim ilkesiyle sürdürüyoruz. STK’larımız da toplumumuz içerisinde kültür ve fikir çeşitliliğini arttıran önemli aktörlerdir. İlçemize hep birlikte sahip çıkarak özellikle yarınlarımız olan gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik faydalı çalışmalara imza atmaya devam etmeliyiz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu