Kategoriler

Meydan

Derince Meclisi’nin Özel Konukları

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Derince Belediye Meclisi’nin Aralık ayı toplantısını ziyaret eden özel bireyler, okudukları İstiklal Marşı ile duygu dolu anların yaşanmasına vesile oldu


 

Birlikte İstiklal Marşı’nı Okudular

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde gerçekleşen Aralık ayı Meclis Toplantısı’nın bu kez çok özel ve önemli konukları vardı. Derince Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nde eğitim gören özel çocuklar, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Belediye Meclis Toplantısı’nı ziyaret etti. Meclis çatısı altında Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve meclis üyeleri tarafından karşılanan özel bireyler, daha sonra işaret dili ile birlikte İstiklal Marşı’nı okudular. Duygu dolu anların yaşandığı programda ayrıca özel çocuklar, meclis üyeleri ile tek tek tanışarak hediye takdiminde bulundu.

Başkan Aygün’den Önemli Mesajlar

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de Meclis’i ziyaret eden tüm özel çocuklara çeşitli hediyeler vererek “Birlikte İstiklal Marşımızı okuduğumuz, duygu dolu anları paylaştığımız çocuklarımız bize engellerin sevgiyle nasıl aşıldığını bir kez daha gösterdi. Derince Belediyesi olarak özel bireylerimiz ve ailelerini önemsiyor, onların yaşamlarını kolaylaştırıcı adımlar atmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü”nü bir kez daha kutluyorum. Unutmayalım ki sevgi varsa, engel yoktur” dedi. Özel çocukların ziyaretinin ardından başlayan Meclis Toplantısı’nda ise görüşülen 7 gündem maddesi karara bağlanırken, bir sonraki toplantı tarihi ise 7 Ocak Salı günü saat 17.00 olarak belirlendi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor