Kategoriler

Meydan

YUKARI HEREKE'DE YIKIM GERÇEKLEŞTİ

Körfez Yukarı Hereke Mahallesi’nde mezarlık yanında yer alan hazine arazisine kurulan ve içinde yaklaşık 200 hayvan beslenen kaçak yapı yapılan ertelemelerin ardından bu gün tamamen yıkıldı.

Hazine arsası üzerine yapılan ve yaklaşık 4 dönümlük alan üzerinde yer alan ahır ile kullanma alanları için Körfez Belediyesi yıkım kararı vermiş ve taraflara bildirim yapılmıştı.

Geçtiğimiz ay içinde jandarma, polis ve zabıta ekiplerinin hazır bulunduğu yıkım çalışmaları daha sonra önce 29 Kasım tarihine, ardından da 9 Aralık tarihine ertelenmişti.

Bu süre içinde ahırda yer alan yaklaşık 200 hayvan kamyonlarla taşındıktan sonra bu sabah bölgeye giden yıkım ekipleri alınan güvenlik önlemleri altında binayı yıktılar.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Sanat Yolculuğu Öncesi, Rehberlik Eğitimi
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Kontrolden Çıkan Otomobil Bahçeye Uçtu: 1 Yaralı
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Her Sipariş Bir Fidan Oluyor
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Darıca’da Doğal Gaz Borusu Patladı, Mahalleyi Gaz Kokusu Sardı
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Her Adımda Huzur, Her Köşede Dostluk
GÜNDEM
Kaçak Tütün Operasyonu: 4 Şüpheli Yakalandı
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Selçuk İnan: "Çok İyi Ve Zor Bir Kamp Dönemi Geçirdik"
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir Güvenli Ulaşım İçin Sahada
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Beyaz Kalpler’in Umudu, Masterchef Ana Kadroda
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Şairleri Gönül Köprüsü’nde Buluşturdu