Kategoriler

Meydan

Keyif 6 Kogiad'ı ağırladı

Kısa bir süre önce İzmit Dolphin alışveriş merkezi karşısında Kocaeli'lilerin hizmetine giren Kocaeli'nin en nezih mekanlarından olan Keyif 6 Resteurant kısa adı Kogiad olan Körfez Genç ve Girişimci İşadamları Derneğini ağırladı.


İşletmeciliği Körfez'in sevilen işadamlarından Veli Yıldız ve Etem Karahancı'nın yaptığı Keyif 6 Resteurant kısa sürede Kocaeli Protokolününde uğrak mekanlarından oldu. Keyif 6 'nın bu seferki konukları Körfez'de kısa bir süre önce yeniden yapılanarak Başkan ve yönetim değişikliğine giden Kogiad Başkanı Haydar Alkan ve yönetimiydi.

Cag Kebabıyla çok meşhur olan Resteurantta nefis Kebapların tadına bakan Kogiad Başkanı Haydar Alkan ve yönetimi keyifli dakikalar geçirdi. Yemekte bir konuşma yapan Kogiad Başkanı Haydar Alkan '' Veli Yıldız kardeşimizle Etem Karahancı kardeşimizin ortaklaşa açtığı bu mekanda yemek yemek çok büyük bir zevk. On numara da bir mekan yapmışlar. Kendilerine girişimci ruhlarından dolayı tebrik ediyoruz. Çok kaliteli bir mekan. Zaten kısa sürede de Kocaeli Protokolünün uğrak mekanı haline geldi. Veli Yıldız ve Etem Karahancı kardeşlerimizi de yıllardır Körfez İlçemizden dürüstlükleri ve mertlikleriyle tanıyoruz. Tüm eş dost ve arkadaşları bu güzel mekanda cağ kebabı yemeye davet ediyoruz. Tekrar hayırlı uğurlu olsun, Allah hayırlı ve bol kazançlar verir İnşaalah ''dedi.

 

Cağ kebabı, kahvaltı, şarküteri ve ızgara hizmeti  de veren  Keyif 6 Restaurantın
Önümüzdeki günlerde  resmi açılışı yapılacak.  Kocaeli halkına hizmet vermeye başlayan Resteurantta  şarküteri ürünlerinin yanında, yöresel ürünlerle kahvaltı  da yapılabilecek. Izgara ve cağ kebabı yenilebilecek mekanda, 14 personel hizmet veriyor.

KEBABIN ÜZERİNE ÜZÜM SUYU

İşletme sahiplerinden Etem  Karahancı ve Veli Yıldız,  İzmit’te cağ kebabı yapan tek yer olduklarını hatırlattı. Karahancı, “300 metrekarelik alanda hizmet veriyoruz. Alt katımızda 15 kişiyi ağırlayabileceğimiz toplantı salonumuz da var. Aynı anda 50 kişiyi ağırlama kapasitesine sahibiz. Cağ kebabını biz çok seviyorduk. Bu bölgede eksik olduğunu gördüğümüz için ilk biz açmak istedik. Erzurumlu ustamız Bayram Gümüş, kuzu etinden yapılan en güzel cağ kebabını müşterilerimize yapacak. Müşterilerimize kahvaltıdan sonra üzüm suyu, et yemeğinden sonra nar suyu ikram ediyoruz. Çünkü diyetisyenlere göre bu mideyi rahatlatıyor, hazmı kolaylaştırıyor. Hedefimiz marka olarak şubeler açmak. Kocaeli halkını hem kahvaltı yapmaya, hem şarküteri reyonundan alışveriş yapmaya, hem de cağ kebabı yemeye davet ediyoruz.  dedi.


Keyif 6 da kahvaltılı toplantılar da yapılabiliyor.



Keyif 6 önümüzdeki günlerde Körfez'de yapacakları çalışmalarla ses getirecekleri her hallerinden belli olan Kogiad üyelerini ağırladı.




Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
36 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu