Kategoriler

Meydan

Hürriyet: İzmit Belediyespor Gençlerle Güçlü

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, U16 Ligi’nde kentimizi temsil eden İzmit Belediyespor’un genç futbolcuları ile sezon kapanışında bir araya geldi. Lig boyunca sergiledikleri başarılı performanstan ötürü sporculara teşekkür eden Hürriyet “İzmit Belediyespor gençlerle güçlü” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet sezonu başarılı bir performansla kapatan İzmit Belediye Spor Futbol Takımı’nın alt yapısında yetişerek U16 Ligi’nde mücadele eden genç futbolcular ile bir araya geldi. Programa İzmit Belediye Spor Kulübü Başkanı Yusuf Erenkaya, Spor Müdürü Mithat Ağa, antrenörler Cafer Çelikyılmaz, Turgay Köse, Gürkan Baytok, Sertaç Kök, Zabit Tüzüklü ve kentimizi en iyi şekilde temsil eden geleceğin yıldızı İzmitli futbolcular katıldı.

SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ

Tüm gençlere kentimizi en iyi şekilde temsil ettikleri için teşekkür eden Başkan Hürriyet, “Daha güzel başarılarla daha güzel işlerde sizleri görmek istiyoruz. Hocalarımıza ve tüm teknik heyete de katkılarından ötürü teşekkür ediyorum. İzmit’imize nice güzel başarılar kazandıracağınıza eminim. Hepinizle gurur duyuyoruz” dedi.

HEM SPORDA HEMDE OKULDA BAŞARILI OLUN

Sporculardan, spor hayatlarıyla birlikte eğitimlerini de aynı başarıda devam etmelerini isteyen Hürriyet “ Sizler geleceğin yıldızlarısınız. Ancak sporla paralel olarak okuldaki başarılarınızı da takip ediyoruz. Eğitiminizi asla aksatmayın. Önümüzdeki sezon çok daha güzel başarılara imza atacağınıza inanıyoruz.  İzmit Belediyespor gençlerle güçlü” diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu