Kategoriler

Meydan

Pehlivan : Derneklerimizi önemsiyoruz!

Derneklerden Pehlivan'a yoğun ziyaret Körfez Posoflular Dayanışma ve Kültür Derneği ve Körfez Gümüşhane Yağmurdereliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yönetimleri ayrı ayrı Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı makamında ziyaret etti.

Körfez Posoflular Dayanışma ve Kültür Derneği ve Körfez Gümüşhane Yağmurdereliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yönetimleri ayrı ayrı Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı makamında ziyaret etti.

Körfez Posoflular Dayanışma ve Kültür Derneği başkanı Hamit Akbulut, yönetim kurulu üyeleri Muhammer Eren,Engin Erbilici ve Fatih Mahalle muhtarı İsmail Kara ile birlikte Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’a nezaket ziyaretinde bulundular. Dernek Başkanı Hamit Akbulut dernek çalışmalarından bahsettiği ziyarette, dernek binalarının yapımında büyük katkı sağlayan başkan Pehlivan’a hemşerileri adına teşekkür etti.

Körfez Gümüşhane Yağmurdereliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Alaatin Çelikli ve başkan yardımcısı Firar Yayla ile birlikte Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Yeni yapılan belediye hizmet binasını da çok beğenen dernek üyeleri,ilçemize hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Konuklarını makamında ayrı ayrı ağırlayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan “hemşeri derneklerine kültürün aktarılması, birlik ve beraberliğin sağlanarak daha sağlam temellere oturtulması için önem verdiklerini” söyledi. Başkan Pehlivan dernek yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.






Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
288 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor