Kategoriler

Meydan

Uçak Kazasında Körfezli Anne Kız da Yaralandı

İstanbul’da Sabiha Gökçen Hava alanında meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada, en küçük yolcu olan 17 aylık Ervanur Soydaş ile annesi Semanur Soydaş’ın (30) Körfez Esentepe Mahallesi’nde oturduğu öğrenildi.

Esentepe Mahallesi Kerem Sokak’ta oturan anne kızın, İzmir’den İstanbul’a ve sonrasında da Körfez’e gelmek için uçağa bindikleri öğrenildi.

Kazada yaralanan, ayaklarında kırık ve vücudunda yanıklar olan anne Semanur Soydaş’ın, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavisinin devam ettiği, en küçük yolcu Ervanur’un ise ayağındaki çatlağın tedavi edildiği, evine gönderileceği belirtildi.

Kaza sonrasında Soydaş ailesinin evi ziyaretçi akınına uğrarken, annenin yaklaşık 10 gün sonra taburcu olabileceği belirtiliyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Körfez Belediyesi’nde Hizmet İçi Eğitimler Sürüyor
GÜNDEM
KOÜ Hereke Asım Kocabıyık Myo’da Mezuniyet Coşkusu Yaşandı
GÜNDEM
Mahallelerde Geleneksel Çocuk Şenlikleri Yüzleri Güldürmeye Devam Ediyor
GÜNDEM
Kocaeli’de 2. Balkan Halk Oyunları Rüzgârı Esti
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Kaçak Yapıya Geçit Yok
GÜNDEM
Vali Aktaş, Gebze'de Yatırımları Yerinde İnceledi
GÜNDEM
Kocaeli’de Hafta Sonu Enduro Fırtınası Esecek
GÜNDEM
 Karpuz Tadım Etkinliğine VatandaşlardanYoğun İlgi
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Vali İlhami Aktaş, GAMER Heyetini Kabul Etti
GÜNDEM
İzmit Tren Garı’ndaki Asansör Hizmete Alındı