Kategoriler

Meydan

Hurdacılar Taşınırken Her Yer Ateşe Verildi

Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde yer alan Körfez Belediyesi’nin aldığı kararla boşaltılması istenen hurdacılara ait iş yerleri, bir yandan sökülürken diğer yandan da kalan malzemeler ateşe verildi.

Körfez İtfaiyesi çıkan yangınlar nedeniyle alandan ayrılamazken, polis ve hurdacılar arasında da zaman zaman sıkıntılı anlar yaşandı.

Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde yer alan yaklaşık 20 hurdacı dükkanına belediye tarafından boşaltma kararı tebliğ edilmişti. Belediyeye ait arsa üzerinde yer alan ve çevre halkı tarafından da istenmeyen iş yerleri için son uzatma tarihi dün doldu ve yıkımlar başladı.

Yıkımlar sırasında boşaltılan iş yerlerinden geriye kalan malzemeleri almak için bölgede ki hurda toplayıcıları akın edince, iş yeri sahipleri ile zaman zaman tartışmalar yaşandı. Polis olaya müdahale edip yağmaya ve kavgaya engel olurken, boşalan alanlarda sık sık ateşler yakıldı.

Bir anda mahalleyi dumanlar sarmaya başlayınca bu kez itfaiye ekipleri alanda nöbet tutmaya başladı. Kalan hurda malzemelerin ayıklanması ve geride kalan eşyaların yakıldığı belirlenirken, itfaiye ekipleri alevlere müdahale etmeye çalıştı.

Yangınların çoğalması ve yoğun dumanın artmasıyla mahalle halkı sıkıntılı anlar yaşadı. Yıkım ve taşıma çalışmalarının bu hafta içinde tamamlanıp, alanın düzeltileceği ve tamamen temizleneceği açıklandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
410 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor