Kategoriler

Meydan

İzmit Belediyesinin Genç Çalışanları İzmit İçin Fikir Üretecek

İzmit Belediyesinde çalışan genç personeller daha yaşanabilir bir İzmit için çalışmalarına başladı.

Genç Çalışanlar Çalıştayı’nda, kurumdaki genç personellerle bir araya gelen Başkan Hürriyet, “Yaratıcılığınızı ortaya çıkarın” dedi

İzmit Belediyesinde görev yapan ve amir, müdür pozisyonunda olmayan genç personeller, “Genç Çalışanlar Çalıştayı” ile yaşadığımız kent olan İzmit’i daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalarına başladı. Genç personellerin daha yaşanabilir bir İzmit için 25’er dakikalık 4 oturumda 4’er soruya cevap verdiği çalıştaya İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve Başkan Yardımcısı Cem Güler katıldı.

YARATICILIĞINIZI ORTAYA ÇIKARIN

Toplantıda konuşan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Belediyeye geldiğim günden beri çok fazla inceleme yaptım. Alışılagelmiş bir düzen vardı ve benim istediğim yukarıdan talimat gelmeden özellikle gençler tarafından ortaya bir fikir atılabilmesiydi. Benim çalışma yöntemlerim arasında üretken beyinlerin, ufku açık ve yaratıcı insanların sürece katkı sunması var.  Yeni projeleri birlikte planlamalıyız ve üretken olmalıyız. Yaratıcılığınızı ortaya çıkarın istiyorum” ifadelerini kullandı.

KENTİMİZE HEP BİRLİKTE İZ BIRAKACAĞIZ

Gençlere yeni fikirler konusunda güvendiğini belirten Başkan Hürriyet, “Bu çalıştay bizim Cem Başkanımla uzun süredir planladığımız bir programdı. Belki benim göremediğim, bilemediğim ama sizin teknik bilgileriniz ve deneyimlerinizden yola çıkarak görebileceğiniz durumlar olacak. Belki birlikte öyle güzel şeyler üreteceğiz ki kentimize hep birlikte iz bırakacağız. Bu yüzden ben birimlerimizin üretmesini istiyorum. Heybenizde inanıyorum ki çok fazla bilgi ve deneyim var ama bunu amirlerinize, müdürlerinize duyurabilme fırsatı yakalayamamış olabilirsiniz. Bu sizin için de kentimiz için de güzel bir fırsat. Güzel ve yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.

aa

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Ormanlara Giriş Yasaklandı: Denetimler Aralıksız Sürüyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Komek Sepeti, Yaz Finaline Renk Kattı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Körfezli Sporcular EUSA Şampiyonası’nda Hakemlik Yaptılar
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Ak Parti’de Dur Durak Yok!
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Geleneksel Sokak Oyunları Millet Bahçelerine Taşındı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir Orman Yangınlarına Karşı Farkındalığı Artırıyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Gonca’da Bireyler “Ben de Varım” Diyor
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
İZMİT'TE KUYUMCU VURGUNU: "ALTIN VE PARALARLA YURT DIŞINA KAÇTI" İDDİASI
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
ORMAN YANGINLARININ ÖNLENMESİ İÇİN YAPILAN DENETİMLER ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
KULÜBEDE ÖLDÜRÜLMÜŞ, İKİ GÜN SONRA GÖMÜLMÜŞTÜ: "AĞABEYİM AZMETTİRDİ" İTİRAFI