Kategoriler

Meydan

BAŞKAN SÖĞÜT,"DUALARIMIZ MEHMETÇİĞİMİZLE"

Körfez Muşlular Derneği’nde İdlip Şehitleri için düzenlenen anma programına katılan Başkan Şener Söğüt, “Şehadet şerbeti içmiş şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Muşlular Derneği’nde İdlip Şehitleri için düzenlenen anma programına katıldı. Şehitler için duaların edildiği, Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunulduğu programda konuşan Başkan Şener Söğüt, “Gündüz gece demeden rejime karşı, ülkemizin bekasına göz dikmiş terör örgütlerine karşı, ikiyüzlü terör sevicilerine karşı duran Mehmetçik elbette zafere ulaşacaktır” dedi.

ZALİMLERE KARŞI DİK DURUŞUMUZ VAR

Suriye meselesi, bizi yıllardır kahreden kalleş terör saldırılarının yok olması için, sınırlarımızın emniyeti ve vatandaşlarımızın güvenliği için ve zalimin karşısında mazluma destek olmak, hakkı haykırmak için giriştiğimiz bir mücadeledir” diyen Başkan Söğüt, “Tarihin her döneminde zulme uğrayanları yalnız bırakmamış, zalimlerin karşısında dimdik durmuş bir milletiz. Zalimlere karşı mücadelemiz sürecek.

ZAFERE ULAŞACAĞIZ

Ülkemizin bekasına göz dikmiş terör örgütlerine karşı, ikiyüzlü terör sevicilerine karşı duran Mehmetçik elbette zafere ulaşacaktır. Tüm dünyaya korku salan; iki yüzlü terör sevicilerini, terör örgütlerini ve kendini Firavun sananları tir tir titreten Bahar Kalkanı Harekâtı başarıyla sonuçlanana kadar mücadelemiz devam edecektir. Dualarımız Mehmetçiğimizle beraberdir” diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Çocuklar Trafik Konusunda Bilinçleniyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Esentepe ve Kuzey’e Küçük Dokunuşlar
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İstinat Duvarındaki 241 Yıllık Tarih
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyespor Güreşçilerinden Fethiye'de Büyük Başarı