Kategoriler

Meydan

Başkan öğretmenler gününü kutladı

Milletlerin gelişmesinde ve dünya üzerinde varlıklarını devam ettirmesinde çok önemli bir rol üstlenmiş bulunan öğretmenlerimizin öğretmenler günü, bütün yurtta ve Kocaeli’nde coşkuyla kutlanıyor. 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü tebrik etti.

YAVRULARIMIZA ŞEFKAT ELİ UZATIYORLAR

Başkan Karaosmanoğlu, “Öğretmenler, yavrularımıza uzanan şefkatli bir el, kol-kanat geren merhametli bir yürek ve yollarını aydınlatan bir ışık kaynağıdırlar. Yalnızca yavrularımızın zihnini, kalbini aydınlatmakla kalmayıp emekleri, gayretleri, ilim ve irfanlarıyla milletimizin geleceğini de şekillendirirler. Engin mirasımızı, millî kültürümüzü asırlar sonrasına taşıyacak nesilleri inşa ederler. Yarının devlet adamları, bilim insanları, sanatçıları öğretmenlerimizin bereketli ellerinde yetişecektir. Bugün ülkemizin dört bir yanında görev yapan öğrencilerine umut olan, ışık olan bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum” dedi.

 

TÜM ÖĞRETMENLERE GÖNÜL DOLUSU SELAM

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben de bir öğretmenim. Öğretmenliğin ne denli sabır ve fedakârlık gerektirdiğini iyi bilirim. Bu mesleğin verdiği mutluluk, hiçbir maddi değerle ölçülmez. Bu değer, öğretmenin hasat mevsiminde gizlidir. Kendi bahçesinde yetişen ağaçların meyvelendiğini görmek, ışığına ışık, umuduna umut kattığı öğrencilerinin insanlara faydalı olduğunu görmektir onun ödülü. İşte bu yüzden öğretmenlerimiz de aynen bir ana gibi, bir baba gibi kutsaldır. Bu anlamlı günde bütün öğretmenlerimize gönül dolusu selâmlarımı sunuyorum. Üzerimde emeği olan bütün öğretmenlerimi hayırla yâd ediyor, ellerinden öpüyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Sahne Öğretmenlerin Programı galasına bütün öğretmenlerimizi bekliyorum.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu