Kategoriler

Meydan

MHP 1000 kase aşure dağıttı

MHP İl Başkan vekili Fatih Galyan tarafından MHP il teşkilatı adına 1000 adet aşure Yeni Cuma Camii karşısı yürüyüş yolunda dağıtıldı.

Aşure dağıtımına MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanları Kaan Dilmen(İzmit), Yağız Öztürk Günen(Körfez), İskender Turan(Çayırova), Ülkü Ocakları İl Başkanı İbrahim Özcan ve partililer katıldı. İl Başkan vekili Fatih Galyan, “İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırıları ne acıdır ki kritik bir seviyeye dayanmış, kayıpların sayısı hızla yükselmiştir. Haksız, mesnetsiz ve insanlıkla bağdaşmayan bu saldırıları kınadığımızı bir kez daha ilan etmek istiyorum. İsrail devleti vicdansızca etnik temizliğe girişmiş, arkası arkasına ölüm yağdırmaktadır” dedi.

SAFFET SANCAKLI AÇIKLAMASI

Galyan, “Üzülerek söylemek isterim ki uluslararası toplum yine duyarsız ve yine hareketsizdir. İsrail tarafından atılan füzeleri savunma hakkı olarak gören Başkan Obama, adaletsizliğin ve insafsızlığın içine gömülmüştür. Gelişmeler karşısında Başbakan Erdoğan’ın temelsiz tehditleri, nafile beyanları dün olduğu gibi bugünde hiçbir şeye hizmet etmeyecektir. Filistin davası adaletli bir şekilde çözülmeden, Filistin halkının talepleri karşılanmadan akan kanlar İsrail’i boğacak ve bölgesel huzur asla gelmeyecektir” diyerek açıklamasına son verdi. MHP Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan ise, “ Bugün aşure dağıtımı için bir araya geldik. MYK üyemiz Saffet Sancaklı’nın büyükşehir adaylığı ile ilgili olarak genel merkezde ve kendisi ile de bir görüşme yapmadık. Daha başka arkadaşlarımızın da aday olacağı düşüncesiyle yolu tıkamamak adına net bir açıklama yapmak yanlış. Ancak net bir durum olursa da bunu kamuoyundan gizlemeyiz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
41 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu