Kategoriler

Meydan

KEDFE, Koronavirüs İçin Programını Erteledi

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE), 1-5 Nisan’da gerçekleştirmeyi planladığı Erzurum Tanıtım Günleri programını Türkiye’de koronavirüs bulgusuna rastlanması nedeniyle askıya aldı.

Geçen sene muhteşem bir organizasyona imza atarak Erzurum Tanıtım Günleri’nin 1’ncisini gerçekleştiren KEDFE, aylardır süren hummalı hazırlıklara rağmen, programı erteleme kararı aldı. KEDFE’nin Körfez’de bulunan federasyon binasında dün akşam gerçekleşen komisyon toplantısında konuyu masaya yatıran KEDFE yönetimi, Erzurum Tanıtım Günleri’ni ileri bir tarihe erteledi.
DURSUN,‘DUYARSIZ KALMAMIZ MÜMKÜN DEĞİLDİR’
Konuyla ilgili açıklama yapan KEDFE Başkanı Tekin Dursun, “Sağlık Bakanlığımız başta olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın büyük hassasiyet göstererek takip ettiği bu sürece bizim de duyarsız kalmamız mümkün değildir. Tedbiri elden bırakmama adına Erzurum Tanıtım Günleri programımızı erteleme kararı aldık. Programımızın gerçekleşeceği tarihe önümüzdeki günlerde karar verip kamuoyuna duyuracağız” ifadelerini kullandı.
TOK, ‘İPTAL DEĞİL, ERTELEME KARARI ALDIK’
Erzurum Tanıtım Günleri Komisyon Başkanı Yener Tok ise, “Ülke olarak üzülerek takip ettiğimiz bir süreçten geçiyoruz. KEDFE olarak bu yıl 2’ncisi düzenleyeceğimiz Erzurum Tanıtım Günleri hazırlıklarının son aşamasına geldiğimiz bugünlerde, ülkemizde koronavirüs bulgusuna rastlanması nedeniyle programımızı ileri bir tarihe almayı uygun gördük. Hiçbir şey insan sağlığından önemli değildir. Programımızın iptali söz konusu değildir. En uygun tarihte Erzurumlular’a yakışan bir organizasyon olacağından kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
38 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor