Kategoriler

Meydan

Yıldız, “2 Milyon 871 Genç İşsizken Bunun Açıklaması Yapılmalı”

CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız ve örgüt yönetimi ortak basın açıklaması yaparak, il gündeminde yer alan Körfez eski Belediye Başkanı İsmail Baran’ın memur yapılması ile ilgili haberler konuşularak, yapıldığı iddia edilen uygulama eleştirildi, açıklama yapılması istendi.

İlçe de yapılan yazılı açıklama İlçe Başkanı Bülent Yıldız, İlçe Eğitim Sekreteri İbrahim Şeker, İlçe Bilişim Sorumlusu Hasan Ali Hamarat, İlçe Yöneticisi Hatice Uçar, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Baran Irmak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Naciye Seçilmiş tarafından yapıldı.

Bülent Yıldız tarafından okunan ortak basın açıklamasında, “Türkiye genelinde resmi rakamlara göre 4 milyon 396 bin işsiz vatandaşımız mevcut. Ancak gerçek sayıların bu rakamlardan fazla olduğu kuşkusuzdur. 2 milyon 871 bin gencimiz işsizlikle mücadele ediyor. Bu zor şartlarda bir dönem belediye başkanlığı yapmış, bir dönem belediye iştirak şirketi olan Yarpaş’a Genel Müdürlük yapmış İsmail Baran’ın, sırf emekli olmak için Kartepe Belediyesi’nde memur yapıldığı iddiasını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Vatandaşlarımızın maddi sıkıntılar yüzünden bunalımlar yaşayıp bir takım acı olaylar yaşamasına sebep olan bu günlerde İsmail Baran’a yapıldığı iddia edilen bu kayırıcı tutum kabul edilemez. Kendisini bu konu hakkında kamuoyuna bilgi vermeye davet ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Üzerinden 53 Sikke Çıktı
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
YHT’nin Sivas’a Yapılan İlk Direkt Seferine Selvi de Katıldı
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Ortak Akılla Yönetmeye Devam Edeceğiz”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez Bayramı, Kocaeli’de Ritüellerle Kutlandı
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, “KÖRFEZ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yanan Çöp Konteynerine Zabıta Müdahale Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Profesyonel Danışmanlık Merkezi Derince’de Hizmete Açıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti’de Yönetimler Yeniden Yapılandırılacak
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
CANLARINI HİÇE SAYIP MOTOSİKLETE 5 KİŞİ BİNDİLER
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
DÜNYANIN GÖZÜ BU TATBİKATTA OLACAK