Kategoriler

Meydan

Başkan Doğan'a sevgi seli

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ilçenin mahallelerini ziyaret ederek vatandaşla buluşmaya devam ediyor. Mahalleleri sokak sokak gezip vatandaşlarla birebir iletişim kuran Doğan'a halkta büyük ilgi gösteriyor. Başkan Doğan, bir yandan vatandaşları dinlerken bir yandan da aktarılan sorun ve olumsuzlukların giderilmesi için bürokratlarını seferber ediyor.

 

VATANDAŞI DİNLEDİ

 

Son olarak Tavşantepe Mahallesi’ni ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, mahallede vatandaşların ilgi odağı oldu. Tavşantepe Mahallesi'nde Doğan'a sıkıntılarını anlatan vatandaşlar, yaz aylarında yapılan çalışmalar nedeniyle Başkan Doğan’a teşekkür ettiler. Önüne çıkan her vatandaşı dinleyen ve onlarla dertleşen Başkan Doğan, aktarılan her sorunun çözümü noktasında da bürokratlarına talimat verdi. Çocukları hediyelerle sevindiren Başkan Doğan, yaşlıların da elini öperek onların gönlünü aldı. Vatandaşlar mahallelerinde karşılaştıkları Başkan Doğan'a büyük sevgi gösterisinde bulundu.

 

ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

 

Belediye Başkan Yardımcısı Murat Demir, Fen İşleri Müdürü Soner Aydın ve Tavşantepe Mahalle muhtarı Tekin Güner’in eşliğinde mahallede yapılan tüm çalışmaları denetleyen Başkan Doğan, bölgede yapılan düzenledi

TALİMATLAR VERDİ

 

İbrahim Süreyya Yiğit İlköğretim Okulunu’nu ziyaret eden Başkan Doğan, okul çevresinde bulunan korkulukların boyama işlemlerinin en kısa sürede bitirilmesini istedi. Cem Sokak ile Tavşantepe Caddesi’ni bağlayan bölgede yeni yapılan merdivenleri inceleyen Doğan, sokaklarda biriken su sorunun derhal çözülmesi için bürokratlarına talimat verdi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "1 Mayıs Yürüyüşlerini GAMER'den Takip Ediyoruz"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İşçi Bayramı'nda Çalışırken Demirlerin Altında Kaldılar: 3 Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yolcu Otobüsünün Bagajında 50 Koli Makaron Ele Geçirildi
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Günbatı Hizmetleri Yakından Takip Ediyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yenidoğan Derince Caddesi’ne Yeni Çehre
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Körfezli Burak, Bursa’dan Saide İle Evleniyor
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Talus, Bu Kez Söğüt’ü Kutladı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "2020-2024 Yılları Arasında 24 Okul, 418 Sınıf, 2 Atölye, 10 Spor Salonu Bitirerek Hizmete Açtık"
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
AK Parti Meclis Grubu Toplandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolu'nda 4 Bin 270 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi