Kategoriler

Meydan

GÖNÜLLÜ EKİP İLK TESLİMATI YAPTI

Yeni kurulan bir dernek olmalarına rağmen hızlı şekilde faaliyete başlayan dernek üyeleri, hazırladıkları 8 yardım kolisini ihtiyaç sahibi 65 yaş üzeri insanlara gıda paketi hazırlayarak teslim ettiler. Oluşumunu 10 gün önce tamamlayan dernek; yaptığı bu güzel etkinlikle gönülleri fethetti. Bir araya gelen dernek üyeleri; hazırladıkları erzakları ihtiyaç sahibi insanların evine götürerek teslim ettiler. Gerçekleştirdikleri bu etkinlikle vatandaşların gönlünde güzel bir yer edinen gençler, 'Biz bu gün zor durumda kalan vatandaşlarımızın yanında yer almazsak ne zaman alacağız? Bu günler, birlik ve beraberlik günüdür. Dayanışma günüdür. Herkes üzerine düşen görevi yerine getirmelidir. Bu amaçla böyle bir hizmette bulunduk" dediler.

Toplam 3 bin 500 adet maskeyi üniversite yetkililerine teslim eden Aslı Ertik; maske dikimine devam ediyor. Muhtarlığı adeta atölyeye çeviren Aslı Ertik;  Üniversite hastanesinden sonra diğer hastanelere ve sağlık kuruluşlarına da maske dikeceği söyledi.

 Aslı Ertik; ülkemizin ve dünyanın zor günlerden geçtiği bu günlerde; herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini vurguladı . Gönüllü Azası çalışkan ve güler yüzlü Şehnaz Demirbüken ile birlikte yaptığı bu güzel organizasyonlar; toplumun hemen hemen her kesimi tarafından takdirle karşılanıyor, 'örnek insanlar' olarak gösteriliyorlar.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu