Kategoriler

Meydan

250 Öğretmen ve 30 İmam Göreve Çağırıldı

Koronavirüsle mücadele kapsamında, başta öğretmenler ve imamlar olmak üzere diğer kurum çalışanlarından ihtiyaç duyulması halinde Kaymakamlıklar tarafından İlçe Sağlık Müdürlükleri emrine görevlendirilmesine karar verilmişti. Kocaeli’de 250 öğretmen ve 30 müftülük görevlisi çeşitli ilçelerde görevlendirildi.

Kocaeli’de oluşturulan Pandemi İl Koordinasyon Kurulunun geçtiğimiz günlerde yaptığı toplantısında, koronavirüsle mücadele kapsamında yürütülen saha izlem çalışmalarında diğer kamu kurum ve kuruluş personellerinden de destek sağlanması kararlaştırılmıştı. Bu kapsamda, başta öğretmenler ve imamlar olmak üzere diğer kurum çalışanlarından ihtiyaç duyulması halinde Kaymakamlıklar tarafından İlçe Sağlık Müdürlükleri emrine görevlendirilmesine karar verilmişti.

Kocaeli Valiliği, görevlendiren personel sayısını açıkladı. Buna göre Kocaeli’de 250 öğretmen ve 30 imam göreve çağırıldı. Bu personelle birlikte, 45 araç ve 440 şoförde saha çalışmalarında görev alacak. Görevlendirilen personellerin görev yapacakları bölgeye göre Jandarma bölgesinde ise Jandarma, Emniyet Müdürlüğü bölgesinde ise Emniyet Müdürlüğü tarafından yardımcı olmak üzere yeteri kadar personel görevlendirilecek. Bu görevlilerin saha çalışmalarında kullanılmak üzere araç ihtiyaçları da ilgili belediyeler tarafından karşılanacaktır.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu