Kategoriler

Meydan

Karabalık, Marsiad’ı ağırladı

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Marsiad Başkanı Bahri Odabaş’ı ağırladı. Başkan Karabalık’ı makamında ziyaret eden Odabaş, kurumlar arası diyalog ve işbirliğine ihtiyaç duydukları için ziyaretlerde bulunduklarını ifade etti.

Ziyarette Marsiad Başkanı Bahri Odabaş, makamların geçici olduğunu ancak eserlerin kalıcı olduğunu belirterek, “İnsanlara faydalı olacak kalıcı eserleri meydana getirmek için gayret sarf ediyoruz. Bu kapsamda bir Kartepeli olarak Kartepe’nin turizm potansiyelini tüm Kartepelilere yarar sağlayacak şekilde harekete geçirebilmek için projeler ürettik. Bu projeleri hayata geçirebilmek için kurumlar arası diyalog ve işbirliğine ihtiyacımız var. Bu nedenle gerçekleştirdiğimiz ziyaretle yapacağımız iş birliği konusunda görüş alış verişinde bulunmak istedik” dedi.

 

Ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, Kartepe’nin değişimine ve gelişimine katkı verecek projeleri değerlendireceklerini belirtti. Yerel yönetici olarak Kartepe’nin planlamalarının yapıldığını belirten Başkan Karabalık, “Bir çok alanda çok önemli projeleri hayat geçirerek kolektif ve yaşanabilir bir kent imajı oluşturmaya gayret ettik. Bu alanda bir çok tesisi ve yapıyı ilçemize kazandırdık. Ayrıca yeni nazım imar planları ile uygulama imar planları hazırlatarak kentimizin geleciğine katkıda bulunduk” dedi.


 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’in “Çiftçi Şenliği” Başlıyor
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Çenesuyu Hak Ettiği Değeri Kazanacak
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Yol Bakım Timi Kocaeli’nin Her Yerinde
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir Oda Orkestrası 13 Mayıs’ta; Klasik Müzik Sevenlerle Buluşacak
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Derince Meclisi’nde 10 Gündem Maddesi Görüşüldü
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Başkan Kocaman Mutluluklara Ortak Oluyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Ormanlık Alanlara Girişlerde Kısıtlamalar Getirilecek
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ten Umre Ziyaretleri
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Türkiye Nüfusunun Yüzde 2,1'i Taşıyıcı, En Çok Bu Bölgede Görülüyor
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
KÖRFEZ’DE 2023 YILI BÜTÇE KESİN HESABI KABUL EDİLDİ