Kategoriler

Meydan

Kuaförler, Projelerini Başkan Doğan'la Paylaştı

Artistik Kuaförler Derneği Başkanı Gökhan Ergin, Yönetim Kurulu Üyeleri Şener Çakal, Özer Öztürk, Halil Baksi, Orhan Üzel, Ahmet Koşar, Gazi Yeşilyurt ve Aybüke Demir üzerinde çalıştıkları “Saç Tasarımı Yarışması ve Fuarı” hakkında bilgi vermek ve destek istemek amacıyla İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ı ziyaret etti.

PROJE SUNDULAR

İzmit’te 20- 22 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirmeyi planladıkları “Saç Tasarımı Yarışması ve Fuarı” hakkında Başkan Doğan’a detaylı bir sunum yapan Artistik Kuaförler Derneği Başkanı Gökhan Ergin, “Kocaeli’nde faaliyet gösteren kuaförlerin mesleki gelişimine katkıda bulunmak ve bu fuar sayesinde İzmit’i diğer şehirlere ve ülkelere tanıtmak istiyoruz. Ülkemizdeki kozmetik sektörünü ve kuaförleri İzmit de buluşturarak İzmit’in ekonomik ve sosyal hayatına da canlılık getirmesini amaçladığımız bu projemiz için her zaman yanımızda olan İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın olurunu ve desteğini almaya geldik” dedi.

SICAK BAKTI

Artistik Kuaförler Derneği’nin yapmış olduğu çalışmaları takdir ettiğini ve derneğin çalışmalarına zaman zaman destek vermekten mutluluk duyduklarını belirten Başkan Doğan “ bu çalışkan ve genç derneğimiz bugün bize güzel bir proje ile geldiler. Bu çalışmaları ve heyecanları bizleri de harekete geçiriyor. Projelerine olumlu bakıyorum. Yönetimimizle değerlendirdikten sonra mümkün olan desteği vermeye çalışacağız” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu