Kategoriler

Meydan

Başkan Karabalık, Müdür Cansız’ı ziyaret etti

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle tüm öğretmenler adına Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız’ı tüm öğretmenler adına kutlayan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Kartepe İlçesi’nde görev yapan tüm öğretmenlerimiz adına sizleri tebrik ediyor ve gününüzü kutluyorum. İlçenin kalkınmasının, halkımızın eğitim seviyesini yükseltmekten geçtiğini hepimiz biliyoruz. Bu konuda sizlere daha büyük görevler düşmektedir. Biz belediye olarak sizlerin her zaman yanınızdayız. Eğitim hizmetlerinde başarılı çalışmalarını takip ettiğimiz sizleri ve sizin huzurunuzda tüm eğitimcilerimizin gününü gönülden kutlarım” dedi.

 

Belediye Başkanı Karabalık’ın ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirten Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız da, “Başkanımızın ziyaretinden dolayı mutluluk duymaktayız. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerin hatırlanması, sorunlarının dile getirilmesi ve çözüm yollarının tartışılması bizim açımızdan son derece önemli” dedi.

 

Ziyarette ikili, ilçedeki eğitim seviyesinin yükseltilmesi için yapılacak çalışmalarda ortak hareket etmek adına karşılıklı görüş alış verişinde bulundular. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, Köseköy’de mevcut binasından Uzunçiftlik’te ki Çelik Halat Anadolu Lisesi’ne de yeni yılda taşınacağını hatırlatan Müdür Cansız’a, Başkan Karabalık fincan seti hediye etti.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
48 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor