Kategoriler

Meydan

Duyar'dan Civelek'e Hacı Ziyareti

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Teşkilatı, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’i hacdan döndükten sonra ziyaret etti. İl Başkanı Mahmut Civelek’in makamında gerçekleşen ziyarette il başkanı Serhat Duyar, il kadın kolları başkanı Tuba Türkmen, İl Gençlik Kolları başkanı Mesut Ceylan ve partililer katıldı. AKP İl başkanı Mahmut Civelek, hacıdan söz ederek, herkesin hacca gitmesi gerektiğini vurguladı. BBP İl başkanı Serhat Duyar ise Civelek’e hayırlı olsun diyerek, “Allah haccınızı kabul etsin bizim heyetten de hacı olan arkadaşlarımız var. Bana da genç yaşta da hac nasip oldu. Hac organizasyonlar arttıkça artık genç yaşa hacıları görebiliyoruz” dedi.

HELAL ÜYE SORUSU YANITSIZ KALDI
Sonrasında BBP İl Başkanlığı’na Serhat Duyar, atandığında ziyaretine gelen AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’e kırmızı helikopter hediye etmiş ancak Civelek, hediyeyi alamadan gitmişti. Bunu hatırlatarak il başkanı Civelek’e neden almadığı sorulduğunda o konunun açılmamasını istedi. Bunun yanında BBP İl Başkanı Serhat Duyar’ın Pazar günü yaptığı üye katılım programındaki “Bizim üyeler helal üyelerdir” açıklamasına karşı yöneltilen soruya il başkanı Duyar, soruya cevap vermemekle yetindi.
 
ÜYELİK KONUSUNU CHP KADAR BÜYÜTMEYE GEREK YOK
Sohbet havasında geçen ziyarette konuşan AKP il başkanı Civelek “Hacılığını koruyamam diye gidemeyenler var. Hac turistik bir gezi değil yapılması gereken kurallar var. Yaşlı insanlar belki namazı kıldıktan sonra güçleri yetmiyorlar. Herkesin gitmesini tavsiye ediyorum. Üyelik konusu açılmışken ise bizim üye kayıt bilgilerimiz Yargıtay dan geldi ve ismi iki partide geçen vatandaşların üyeliği düşürüldü. Bu konuyu CHP kadar büyütmenin bir anlamı yok.”dedi ve BBP il başkanı Duyar’a Kuran-ı Kerim hediye etti.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
39 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
37 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
29 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu