Kategoriler

Meydan

Körfez’de PTT Şubeleri Yeniden Açılacak

Körfez’de 3 mahalle de kapatılacağı açıklanan PTT şubelerinin, mahalle muhtarları, vatandaşlar ve siyasi partilerin girişimi sonrasında hizmetlerine devam edeceği söylendi.

Körfez'de Hacı Osman Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Mahallesi ve Çamlıtepe PTT şubelerinin kar etmediği gerekçesiyle kapatılacağı duyurulmuştu. Bu aşamadan sonra başlayan tepkilere, MHP, CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi destek vermiş ve kapatmaya izin verilmeyeceği söylenmişti.

Tepkilerin büyümeye başlaması sonrasında beklenen adımlar atıldı ve MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu’nun konuğu olan Körfez PTT Müdürü Halil Çakıcı ile Haber-Sen Kocaeli İl Başkanı Yasin Pazar, hizmetlerin aksamadan devam edeceğini söylediler.

Kapatma kararının yeniden gözden geçirildiği belirtilirken, Zeki Gürsu’da bu yaklaşımdan dolayı teşekkür ettiklerini, vatandaş adına çok mutlu olduklarını söyledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
MHP KÖRFEZ TEŞKİLATINDAN KUZEY MAHALLESİ’NDE GÜÇLÜ BİRLİK MESAJI
GÜNDEM
39 Kez Görüntülendi.
MHP Körfez Teşkilatından Anlamlı Ziyaretler
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
“İnsansız Su Altı Sistemleri Aracı” EnFest’te İlgi Görüyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
En Güzel Şiirler Saygınlar Kulübü’nde Seslendirildi
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir Çocuk Korosu Gururlandırdı
GÜNDEM
79 Kez Görüntülendi.
Altın Kiraz'da Renkli Görüntüler
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
"Yeni Yüzyılda Gölcük Vizyonu" Protokolü İmzalandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
  19 Mayıs’ta Kocaeli’nde Ulaşım Ücretsiz
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Hyundai’den Kocaeli İtfaiyesi’ne Ekipman Desteği
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Tekcan’dan Seka Sanat Ve İhtisas Merkezi’ne Unutulmayacak Övgü; “Görsel Bir Şölen İçindeyim”