Kategoriler

Meydan

AK Partili kadınlar Kandıra turunda

Aygül Çetin başkanlığındaki AK Parti Kandıra İlçe Kadın Kolları Yönetimi, ilçedeki bazı kurumları ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı

AK Parti Kandıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Aygül Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, ilçede bulunan bazı kurumlara ziyaret gerçekleştirdi. Kandıra Kızılay Şubesi’ne giden Aygül Çetin ve yönetimi, Şube Başkanı Selahattin Akcan’la sohbet etti. Kızılay Haftası’nın geride kalması dolayısıyla tebriklerini de dile getiren AK Partili kadınlar, Kandıra’da yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında da Selahattin Akcan’ı bilgliendirdi.

KEYİFLİ SOHBETLER

Yeni atanan Halkbank Kandıra Şube Müdürü Mine Hançer ile Kandıra Mal Müdürü Ebru Leblebici’yi ziyaret eden Aygül Çetin ve beraberindekiler, hoş geldiniz temennisinde bulunarak kendilerine çiçek takdim etti. Keyifli sohbetlerin ardından ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Halkbank Şube Müdürü Mine Hançer ve Kandıra Mal Müdürü Ebru Leblebici, AK Partili kadınlara teşekkürlerini sundu.

FAYDALI ZİYARETLER

AK Parti Kandıra Kadın Kolları Başkanı Aygül Çetin ve yönetim kurulu üyelerinin son durağa PTT oldu. Kandıra Şube Müdürü Vehbi Kırcı’ya yeni görevinde başarılar dileyen kadınlar, PTT’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kandıra merkezdeki kurumları ziyaret etmeyi sürdüreceklerini dile getiren Kadın Kolları Başkanı Aygül Çetin, “Bu sayede hem kendimizi tanıtıyor hem de kurumların çalışmaları hakkında bilgi alıyoruz” dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu