Kategoriler

Meydan

Ayak Tenisinde Kazanan Körfez Gençlerbirliği Oldu

17 Haziran’da başlayan ve Körfez’de ilk kez düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvası’nın kazanan takımı Körfez Gençlerbirliği oldu.

Körfez’de başarıyla tamamlanan turnuva İstanbul için de örnek oldu ve yeni bir turnuvanın hazırlıkları başlatıldı.

27 Haziran’da oynanan final maçıyla birlikte turnuva tamamlandı ve Körfez Gençlerbirliği takımı Yarımcalılar ekibini yenerek şampiyon oldular.

32 takımın katıldığı turnuva renkli görüntülere sahne olurken, ilçede ilk kez yapılan ayak tenisi turnuvası başarıyla sonuçlandı. Turnuvanın finalinde takımlarıyla katılım yapan siyasi partilerin ilçe başkanları, meclis üyeleri ve yöneticileri, Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, Körfez eski Spor Müdürü Ali Osman Baş, turnuvaya katılan takım oyuncuları Körfez Vefa SK tesislerinde yer aldılar.

Düzenlenen turnuva ve organizasyondan çok memnun kalan ekipler, seneye yeniden oynamak için karar aldılar. Bu arada, turnuva haberleri sonrasında maçları izleyen İstanbul’da da ayak tenisi turnuvası düzenleyen ekip, Körfez Vefa SK Kulüp Başkanı Muhammet Emin Kılıç’ı davet ederek, tecrübelerinden faydalanmak istediler. Kılıç, bu davete icabet edeceğini söyledi.

Teşekkür

Başarılı bir turnuvayı sonlandıran Körfez Vefa SK Kulüp Başkanı Muhammed Emin Kılıç, gösterilen ilgiden çok memnun kaldıklarını söyleyerek, “Bu turnuva süresince bizi yalnız bırakmayan siyasi partilerimizin ilçe başkanları ve yöneticilerine, meclis üyelerimize, belediye yetkililerimize, oda başkanlarımıza, ilçe esnaf ve iş adamlarımıza, turnuvaya katılan 32 takım oyuncuları ve ekiplerine canı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’nin Konukları Eski Başkanlar Alan ve Toker
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de 20 Göçmen Yakalandı, 4 Kaçakçı Tutuklandı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Gölcük'te Çocuk Olmak Ayrıcalık
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 Numara Kağıtspor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Park Halindeki Tıra Çarpınca 2.39 Promil Alkollü Olduğu Ortaya Çıktı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Ermeni Çeteleri Tarafından Şehit Edildiler
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Ford Otosan ile Serbest Bölge’ye Rahat Ulaşım
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
İlimtepe’de Eğlence Dolu Etkinlik
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Sardala Koyu’ndan 30 Poşet Atık Toplandı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
  Alikahya Stadyum Yoluna Asfalt