Kategoriler

Meydan

17 Ağustos Okulu’nda Aşure Günü Düzenlendi

Kartepe 17 Ağustos İlk ve Ortaokulu ile Okul Aile Birliği işbirliğinde düzenlenen aşure günü etkinliğinde bin kap aşure dağıtıldı. Etkinliğe katılan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, sergilenen birlik ve beraberliğin örnek teşkil etmesi açısından önemli olduğunu kaydetti.

Kartepe 17 Ağustos İlk ve Ortaokulu idaresinin Okul Aile Birliği yönetimi ile ortaklaşa düzenlediği aşure günü okul bahçesine öğrenci ve velilerin katılımıyla coşku içinde gerçekleşti. Okulun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Muhammet Yiğit’in aşure günü ile ilgili bilgilendirmesi ardından sınıf anneleri tek tek aşureleri dağıttı.

 

Okul Müdürü Ferhat Dilek ve Okul Aile Birliği Başkanı Selami Tarakçı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen ve aralarında Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, Kartepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, Kartepe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Kayabaş, çeşitli okullardan idareciler, okul öğretmenleri, öğrenciler ve velilerden oluşan kalabalık bir davetli topluluğu hazır bulundu.

 

Muharrem ayında gerçekleştirdikleri aşure etkinliğine katılan konuklarına teşekkür eden Okul Müdürü Ferhat Dilek ve Okul Aile Birliği Başkanı Selami Tarakçı, geleneksel hale getirme hedefinde olduklarını ifade ettiler. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, emeği geçenlere teşekkür ederken, “Böylesi güzel birlik ve beraberliğin sergilendiği etkinliklerin örnek teşkil etmesini dilerim” dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu