Kategoriler

Meydan

İzmit Belediyesi Kütüphanesi Açılışa Hazır

Yunus Emre Kültür Merkezinde atıl durumdayken modern bir kütüphane haline getirilen ve pandemi sürecinde dijital olarak hizmet veren İzmit Belediyesi Kütüphanesi, 13 Ağustos Perşembe günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından açılacak

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in özellikle gençlerin önemli bir eksiğini kapatmak üzere yapımına büyük önem verdiği, Yunus Emre Kültür Merkezinde bulunan İzmit Belediyesi Kütüphanesi açılışa hazır. Modern kütüphanenin açılışı, 13 Ağustos Perşembe günü saat 19.00’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılacağı toplu açılış töreniyle yapılacak. 

DİJİTAL HİZMET VERİYORDU

İzmit Uluslararası Fuar Merkezi otopark alanında yapılacak törende, yeni alınan temizlik araçları ve iş makinelerinin tanıtımı, birçok toplu açılış ve temel atma töreniyle eşzamanlı olarak, kütüphane açılışı da canlı yayınla gerçekleştirilecek. Yunus Emre Kültür Merkezinde yıllardır atıl bir şekilde duran alan kütüphaneye dönüştürüldü ve daha işlevsel ve kullanışlı hale getirilerek, pandemi sürecinde dijital olarak hizmet vermeye başlamıştı.

ÖĞRENCİLERE BÜYÜK KOLAYLIK

Başkan Hürriyet’in özellikle gençlerin kitap okuyabilmesi ve ders çalışabilmesi için büyük önem verdiği İzmit Belediyesi Kütüphanesi, şehir merkezindeki konumuyla öğrenciler için büyük kolaylık olacak. Bünyesindeki binlerce kitabın dışında, dijital olarak 25 bin kitaplık dev bir arşive sahip olan kütüphane, İzmitliler için önemli bir bilgi ve kültür yuvası olacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
140 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi