Kategoriler

Meydan

BBP'den Engelliler Günü Etkinliği

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Yönetimi, 3 Aralık Engelliler Gününden bir gün önce etkinlik yaptı. İzmit Medya Evi’nde düzenlenen etkinliğe Türkiye Görme Engelliler Federasyon Başkan Vekili Bilal Savdert, Judo Milli Takım Antrenörü Gültekin Sevinç, Judo Dünya Şampiyonu Serdar Aydın, milli takım oyuncusu Şaban Mert Dolar da katıldı.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Serhat Duyar, “Engellilerimizle ilgili olarak sadece 3 Aralık’ta değil, her zaman bir çalışma yapılması gerekiyor. Her birey engelli adayıdır. Engellilerin sorunlarına dikkat çekmek için biz 1 gün önceden etkinlirk yaptık. Dünyada engellilerin nüfusa oranı yüzde 10 iken ülkemizde bu oran yüzde 12’dir” dedi.

Duyar, “Nüfusumuzun çok önemli bir bölümü olan engellilerimizle ilgili empati yapmak zorundayız. Biz her zaman engelli kardeşlerimizle birlikte projelere imza atmaya hazırız. Diğer taraftan İzmitli bir hemşerimiz olan Bilal Savdert’in de Türkiye Görme Engelliler Federasyonu Başkan vekilliği görevine seçilmesi ve bizi kırmayarak milli takım antrenörü ve milli takım oyuncularıyla aramıza katılması bizleri çok sevindirdi” dedi. Türkiye Görme Engelliler Federasyonu Başkan vekili Bilal Savdert’te Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Serhat Duyar ve yönetim kurulu üyelerinin hassasiyetinden dolayı teşekkür ederek, “ Engelli ve özürlülerimizle ilgili yapılacak projeler ülkemizde 17 milyon haneyi ilgilendiriyor. Ailelerimiz çok fazla engelli veya özürlü çocuklarını ön plana çıkarmıyor. Ancak biz federasyon olarak bu konuda çok hassasız ve federasyonumuzun bütçesi ile dünya şampiyonu sporcularımıza her türlü imkanı sağlamaktan da mutluluk duyuyoruz. Londra da yapılan paralimpik olimpiyatlarında da sporcularımız gururumuz oldu. Organizasyon içinde teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu