Kategoriler

Meydan

Kadın Meclisinden Geniş katılımlı Toplantı

İzmit Belediyesi Kadın Meclisi dördüncü olağan toplantısını yaptı. Belsa 9.katta gerçekleşen toplantıya 55 kişi katıldı. Sabancı Vakfı’nın hibe programından yararlanarak hayata geçirilen projelerin kısa filmlerinden oluşan Fark Yaratanların izlenmesiyle başlayan toplantıda yaşlı ve yenidoğan ziyaretleri için bir komisyon oluşturuldu.

DÜZENLİ ZİYARETLER

 

Bundan böyle İzmit Belediyesi Kadın Meclisi üyeleri düzenli olarak ziyaretlerde bulunma kararı aldı. Gündemdeki önemli diğer bir konu 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü programı oldu. 7 Aralıkta yürüyüş yolu üzerinde kurulan stantta Kadın Meclisi tarafından derlenen Kadın Hakları Broşürü Milletvekili Sibel Gönül ve İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ile birlikte dağıtılacak. Önümüzdeki süreçte yapılabilecekler konusunda yapılan fikir alışverişinin ardından dilek ve temennilerin alınmasıyla toplantı sona erdi.

Toplantının ardından İzmit Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Erkan Erçelik’i konuk eden Kadın Meclisi üyeleri, Vakıf aracılığıyla kadınlara yapılan yardımlarla ilgili bilgi aldı. Vakıf tarafından hazırlanan ve yardımları içeren bir bilgilendirme  dosyası üyelere dağıtıldı. Kadınların yoğun sorularını yanıtlayan Erçelik, yardımlar konusunda yapılan yeniliklerden de bahsetti. Erkan Erçelik “bizim ihtiyaçlı kişilere ulaşabilmemizde  İzmit Belediyesi Kadın Meclisi büyük bir yardımcımız olacaktır, bu kişileri bize ulaştırın” dedi. İzmit Belediyesi Kadın Meclisi üyeleri ,Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyetinde, kadın meclisinin de bulunmasının güzel bir fikir olduğunu belirterek vakıf yetkililerine teşekkür ettiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Tebrik Ziyaretleri
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Vali Yardımcıları Bu Hafta 30 Haneyle Hemhal Oldular
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Efe Hakkında Disiplin Soruşturması Başlatıldı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Körfez Belediyesi Genç Kızlar Voleybol Turnuvası Düzenledi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Bıyık, Gebze Belediyeler Birliği Başkanı Oldu
GÜNDEM
42 Kez Görüntülendi.
Yarımcalılar, Bu Kez Söğüt’e Gitti
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Derince’de Temizlik Seferberliği
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: ‘’DAHA GÜZEL BİR KOCAELİ İÇİN YENİDEN YOLA ÇIKTIK’’
GÜNDEM
64 Kez Görüntülendi.
Yarımcalılardan Muhtar Ziyaretleri