Kategoriler

Meydan

BARİYERLERE ÇARPAN SÜRÜCÜ CAMDAN FIRLADI

Körfez Hacı Osman Mahallesi mevkinde D-100 Karayolu İstanbul istikametinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobille çarpıştıktan sonra bariyerlere vuran ve camdan fırlayan sürücü ağır yaralandı.


Alınan bilgi ve iddialara göre Abdullah Baki (58) adlı kamyonet sürücüsü, yönetimindeki 41 HZ 370 plakalı kapalı kamyonet ile İstanbul istikametinde seyrederken, aynı istikamette seyreden Ömer F. U. Nun kullandığı 34 ND 2516 plakalı otomobil ile çarpıştı.


Çarpışma sonrasında direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet, önce orta bariyerlere, daha sonra da yan yol bariyerlerine hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet sürücüsü Abdullah Baki camdan fırlayarak yola savruldu. Yaşana  kazanın şiddetinden aracın yakıt deposu dahi yerinden koptu.


Kaza sonrasında kamyonet sürücüsü ağır yaralı olarak 112 sağlık ekipleri tarafından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Otomobilde bulunan 2 kişi ise yara almadan kazayı atlattılar. Kamyonet sürücünün durumunun ağır olduğu belirtildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Meydan Gazetesi’nden Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyareti
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de Çıkan Orman Yangını Büyüyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin En Büyük Çimento Markası Zirvedeki Yerini Koruyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Belediyespor Yüzme Takımından Milli Takıma 2 Sporcu
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, Körfezli Hacılarla Bir Araya Geldi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yaz Tatiline At Üstünde ‘Merhaba’ Dediler
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
İzmit’in Kalbi Bu Meydanda Atıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Gölcük Meslek Yüksekokulu'ndan Erasmus Başarısı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yol Çizgileri İle Ulaşım Güvenli Hale Geliyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Dilovası Belediyesi Temmuz Meclis Toplantısı Yapıldı