Kategoriler

Meydan

Başkan Söğüt, “Muhtarlarımız Bizim Yol Göstericimiz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kent merkezindeki muhtarlık binalarına yapılan mobilya yardımını bu kez köyler için de hayata geçirdi. Başkan Söğüt “Sizler bizim yol göstericimizsiniz” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kent merkezindeki muhtarlık binalarına yapılan mobilya yardımını bu kez köyler için de hayata geçirdi. Körfez Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl kent merkezindeki muhtarlık binalarının vatandaşlara daha iyi şekilde hizmet vermesini sağlamak amacıyla mobilya yardımında bulunulmuştu. Bu yıl da köy muhtarlıklarına bu yardım gerçekleştirildi.

MODERN KÖY KONAĞI

Başkan Söğüt de Belen, Sevindikli ve Osmanlı Köy muhtarlıklarına yapılan mobilya yardımlarının teslimi sonrası muhtarları ziyaret etti. Ziyarete Başkan Şener Söğüt dışında; AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve Muhtarlıklar Müdürü Özcan Efe de katıldı. Başkan Söğüt, ilk olarak Osmanlı Köyü’nde hayata geçirilen örnek proje konumundaki Köy Konağı’nda bulunan muhtarlık binasını ziyaret etti.

GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZSINIZ

Daha sonra da Sevindikli ve Belen Köyü’nde muhtarlıkları ziyaret eden Başkan Şener Söğüt, “Vatandaşımızın derdini anlattığı, sorununu ilk olarak aktardığı yönetim kademsi muhtarlarımız. Sizlerin daha iyi şekilde hizmet vermesini sağlamak bizlerin görevi. Bu yönüyle de muhtarlarımız bizim sahada gören gözümüz, işiten kulağımız konumundadır.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Biz bir bölgede bir yatırma karar verirken, bir adım atarken öncelikli olarak sizlerin görüşlerine başvuruyoruz. Bunun sonuçlarını da oldukça güzel alıyoruz. Doğru adım atmamızdaki en büyük etkenlerden biri sizlersiniz.  Dolayısıyla sizlerin bu manada da bizler için son derece önemli olduğunuzu, birlikte yönetmemizin çok kıymetli olduğunu çok iyi biliyoruz” dedi. Muhtarlar da Başkan Şener Söğüt’e teşekkür etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
55 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu