Kategoriler

Meydan

CHP Körfez’de Toplu İstİfa

CHP Körfez İlçe Yönetim Kurulu yedek listesine Nurcan Taşkın Dilek’in yönetim kurulundan habersiz yazıldığı iddiasıyla ortaya çıkan usulsüzlüğe tepki gösteren gençlik kolları başkanının da bulunduğu 20 yönetici topluca istifa etti.

Körfez’de Nurcan Taşkın Dilek isminin yedek listeye eklenmesinin ardından ilçe yönetiminin gösterdiği tepki istifalarla sonuçlandı. İddialara göre CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız’ın, Körfez İlçe CHP

 yönetiminden istifa eden Ali Hıdır Atan’ın yerine Nurcan Taşkın Dilek’i yönetime almak istemesi parti içinde usulsüzlük olarak görülmüş ve CHP Körfez’de pek çok yönetici itiraz etmişti. İlçe yönetiminde usulsüzlük olarak değerlendirilen bu durumun ardından CHP Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Baran Irmak ve ana kademede bulunan 20 yönetici partideki görevlerinden istifa etti.

KRİZE NEDEN OLDU

CHP Körfez İlçe Başkanı, geçtiğimiz sürecinde İlçe Seçim Kurulu'ndan gelen yönetim evrakında mükerrere düşen Serap Gencer ismini daksille sildirip amatörce Nurcan Dilek Taşkın ismini tükenmez kalemle listeye yazdırmıştı. Parti içinde daha önce adı anılmayan Taşkın’ın yönetime alınmak istemesi ilçe yönetiminde büyük bir krize neden oldu.

İSTİFA DİLEKÇESİ SUNDULAR

Yaşanan skandalın ardından Körfez ilçe yönetiminden pek çok kişi durumu usulsüzlük, evrakta sahtecilik olarak nitelendirdi ve karşı çıktı. Ancak konu ile ilgili herhangi bir gelişme yaşanmayınca CHP Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Baran Irmak ve aralarında ana kademede görev alan 20 kişilik grubun hukuksuzluğa karşı çıkmak adına istifa dilekçesi verdiği öğrenildi. Yapılan usulsüzlüğe tepki gösteren partililer dün dilekçelerini ilçe başkanlığına teslim etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
326 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor