Kategoriler

Meydan

Okul Müdürü Erik Dalı Müziği Öğrencileri Karşıladı

Körfez Güney Mahallesi’nde eğitim veren Körfez Fatih İlköğretim Okulu Müdürü Atilla Öztürk, yüz yüze eğitimin başlamasıyla okula gelen öğrencilere telekonferans görüşmelerinde verdiği sözü tuttu ve oyun havasıyla çocukları karşıladı, odasında kolonya ve çikolata ikram edip, uyulması gereken mesafe ve hijyen kurallarını anlatarak sınıflarına aldı.

Pandemi dönemiyle farklı bir dönem yaşayan ve evlerinde eğitim gören öğrenciler alınan karar sonrasında yüz yüze eğitim almaya başladılar. Velileri tarafından okula getirilen ve yine pandemi nedeniyle gergin olan öğrenciler, okul Müdürü Atilla Öztürk ve öğretmenleri okul bahçesinde Erik Dalı adlı oyun havasıyla karşılandılar.

Pandemi döneminde telekonferans görüşmelerinde okulların açıldığı gün bu şekilde karşılanmak istediklerini söyleyen öğrencileri kırmayan Atilla Öztürk, örnek olacak bir karşılama ile hem minik öğrencilere moral verdi, hem de sözünü tuttu. Okul öncesi ve birinci sınıf öğrencileri okul bahçesine geldiklerinde mesafe kurallarına göre yerlerini aldılar ve ardından başlayan oyun havası ile okul müdürü ve öğretmenleriyle birlikte oynamaya başladılar.

Oyun havasıyla ve oynayarak karşılanan öğrencileri daha sonra odasına alan Atilla Öztürk, kolonya ve çikolata ikram ederek hoş geldiniz dedi. Atilla Öztürk, okulu ve eğitimi çocuklara sevdirmek ve pandemi stresini atmak için bunu yaptıklarını, öğrencilere tatil döneminde söz verdiğini belirterek, “Çocuklar bu şekilde mutlu olarak, moral kazanıp eğitim dönemine başladılar. 40 dakikalık teneffüslerde de çocuklarımızla yine oynayarak, eğlenerek eğitim yapacağız” dedi. 1 Ocak tarihi itibariyle emekli olacak olan tecrübeli eğitimci bu uygulamasıyla örnek oldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
  İlimtepe 118. Sokakta Üstyapı Yenilendi
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: “Hizmetlerimizde Muhtarlarımızın İmzası Var”
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Doğusel: “Kocaeli, Deniz Turizmi Olanakları İçin Ar-Ge Çalışmalarına Ağırlık Vermelidir”
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
GAZ PEDALI TAKILI KALAN OTOMOBİL, BEBEK ARABASINA ÇARPTI: 2 YAŞINDAKİ BEBEK AĞIR YARALANDI