Kategoriler

Meydan

ARKASINDA MEKTUP BIRAKIP KAYALIKLARDAN ATLADI..!

Darıca İlçesinde ikamet eden ve bir kargo firmasında çalıştığı öğrenilen 18 yaşındaki Furkan Celep,   önceki gün(Çarşamba) akşam saatlerine sosyal medya adresinde peş peşe 3 maddeden oluşan intihar mektubu paylaştı

 Bu paylaşımı fark eden arkadaşları ve yakınları durumu polise bildirdi. Polis ekipleri hemen harekete geçerek her yerde Furkan’ı aramaya başladı. Furkan her yerde arandığı esnada, Darıca İlçesi Pirireis Mahallesi Yelkenkaya Caddesi üzerindeki falezlerde bir ceset olduğu bilgisine ulaşıldı. Olay yerine kısa sürede giden polis ekipleri,  ölü bulunan gencin Furkan Celep olduğunu belirledi.

HERŞEYİ BIRAKIP GİTMEK EN MANTIKLISI

Kayalıklardan atlayarak yaşamına son veren gencin cansız bedeni,  itfaiye ekipleri tarafından falezlerden alınarak, olay yerine gelen sahil güvenlik botuna alındı ve kıyıya getirildi.  Yapılan incelemeler sonrası Celep’in cenazesi adli işlemler için hastane morguna kaldırıldı. Sosyal medyada paylaştığı intihar notlarında,  herhangi bir  alkol veya uyuşturucu maddenin  etkisi altında  kalmadığını, depresyonda yada bunalımda olmadığını, bu kararı almak için  günler, haftalar ve hatta aylarca düşündüğünü, oldukça hassas kalpli  bir insan olduğunu ifade ederek, insanların sürekli yoluna taş koyacaklarını, bir araba veya ev  yada başka bir şey için  çabalayarak yıllarını harcamak istemediğini yazarak, her şeyi bırakıp gitmenin  daha mantıklı olacağını ifade ettiği öğrenildi.  Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
40 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu