Kategoriler

Meydan

Başkan Söğüt, “İlimtepe Yolu Önemli Bir Proje”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kentin kuzeye doğru geliştiğini belirterek, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından ihalesi gerçekleştirilen Körfez İlimtepe Yolu, önemli bir proje” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yarımca Sanayi Sitesi’nde esnaflarla bir araya geldi. Bölgede yapılan ve yapılması gerekli olan çalışmaları da yerinde inceledi. Bölgede esnafın isteği doğrultusunda üst yapının yenilendiğini belirten Başkan Şener Söğüt “Şimdi esnafımızın ve kooperatifimizin bir talebi oldu. Çalışmalara hemen başladık. 320 metrelik bir istinat duvarı inşa ediyoruz” dedi.

TAHİR BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR

Başkan Şener Söğüt, esnafla sohbetinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hafta içi ihalesi gerçekleştirilen Körfez İlimtepe Yolu’nun ilk etabı için de önemli olduğunu belirtti. Başkan Söğüt “İhalesi yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a gerçekten teşekkür etmek istiyorum.

KENT KUZEYE GENİŞLİYOR

Körfez kuzeye doğru genişliyor. İlimtepe de her geçen gün bu noktadan gelişen bir bölge. TOKİ’nin yapacağı konutlar ile birlikte bölgede yoğunluk artacak. Yolun ilk etabı için ihale gerçekleştirildi. Anadolu Döküm Kavşağı’ndan başlayacak, TEM’in üzerinden viyadük ile geçerek Yunus Emre Caddesi’ne bağlanacak kısım ilk etapta yapılacak” dedi.

OTOBAN ÜSTÜ GEÇİŞ KÖPRÜSÜ

Proje, Yeniyalı Mahallesi'nden başlayarak İlimtepe Mahallesi'ne kadar uzanan 5,2 km uzunluğundaki duble yol yapımını kapsıyor. Proje kapsamında; Çamlıtepe Mahallesi’ne bağlantı için otoyol geçiş köprüsü yapılacak.Bu sayede D-100 Karayolu ile İlimtepe arasında bağlantı sağlanacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Körfez Belediyesi’nde Stajyerlere Kurum Kültürü Anlatıldı
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Derince’deki Üç Mahalle Yeni Bir Çehreye Kavuşacak
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den 25 Bin Haneye 41 Kart Desteği
GÜNDEM
Dönüşümün Başlama Noktası Belli Oldu
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Körfez GB Büyük Erkekler Basketbol Takımı Maçlara Başladı
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi’nden İshakçılar’daki Festival Alanına Ücretsiz Servis
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Gölcük’te Festival Havasında Bağış Kampanyası
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
MHP Kocaeli İl Başkanı Batı: "Hedefimiz 40 Bin Üye Ve En Az 2 Belediye"
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
“Gazilerimiz, Bağımsızlığımızın Silinmez Mühürleridir”
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediye Başkanlık Kupası’nda Şampiyon İhsaniyespor