Kategoriler

Meydan

Karabalık Yaşlı ve Hastalara Moral Verdi

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçedeki yaşlı ve hastaları evinde ziyaret ederek onları unutmadığını bir kez daha gösterdi. Gerçekleştirdiği ziyaretlerle yaşlı ve hastalara moral veren Başkan Karabalık, hastaların hatırını sorup yaşlıların elini öperek hayır duası da aldı.

Yaşayan tarihlerimiz

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, önceki akşamki ev ziyaretlerini bölgenin meclis üyeleri ve kanaat önderleri ile gerçekleştirdi. İlk ziyaretini Kızılcıklık Mahallesinde Akarsu Ailesi’ne gerçekleştiren Başkan Karabalık, Hüseyin ve Halime Akarsu ile geçmişe yolculuk yaptı. Dedesi ve babasını da yakından tanıyan Suadiye’nin köklü ailelerinden olan 86 yaşındaki yaşlı çift ile hatıralarını canlandıran Başkan Karabalık, “Geçmişten geleceğe yaşayan birer çınar olan sizlerin hep böyle yaşam sevinç dolu kalplerinizle saadet içinde olmanızı dilerim. Beni çok duygulandırdınız Allah siz daha nice ömürler versin. Yaşayan birer tarihçi gibi eski günleri sizlerle anmak çok güzeldi. Ziyaretinize yine gelerek doyumsuz sohbetinize devam etmek isterim” dedi.

Hastalara Acil Şifa

Ziyaretlerinde hastaları da ihmal etmeyen Başkan Karabalık, çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle evlerinde nekahat dönemlerini geçiren hastalara da acil şifa dileklerini iletti. Meclis üyesi Yusuf Özdemir ile hasta ziyaretlerinin ilkini Hürriyet Mahallesi’nde gerçekleştiren Başkan Karabalık Ahmet Kaba’nın evine konuk oldu. KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde geçirdiği başarılı beyin ameliyatı sonrası evinde dinlenen Kaba’nın sağlık durumu hakkında bilgi alan Başkan geçmiş olsun dileğinde bulundu. Kartepe Belediye Meclis üyesi Necati Günay’ın felç geçiren babası Naci Günay’ı da tedavi gördüğü Kocaeli Devlet Hastanesi’nde ziyaret eden Başkan Karabalık, acil şifa dileklerini iletti. Ziyaretlerinin son durağında ise umre sonrası hac farizesini de gerçekleştiren Müzeyyen ve Mehmet Okumuş çiftine gerçekleştiren Başkan Karabalık, “Hacılığınızı Allah kabul etsin” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
135 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi