Kategoriler

Meydan

Sahayı Boş Bırakmıyorlar

İYİ Parti Körfez İlçe teşkilatı, Genel Başkan Meral Akşener’in başlattığı esnaf ve vatandaşı dinleme çalışmalarına Körfez Çamlıtepe ve Yavuz Sultan Selim Mahallesi ile devam ettiler. Esnaf ziyareti öncesinde de mahallede yer alan anıta karanfil bırakıldı ve iki ülkenin bayrakları ile resim çekilerek destek mesajı verildi.

Kalabalık bir gurupla ik, ayrı koldan çalışan İYİ Parti ekibi, esnafı ve vatandaşların sorunlarını, şikayet ve taleplerini dinleyip genel merkeze göndermek üzere not aldılar.

Gün boyu devam eden saha çalışmasına, İl Başkan Yardımcıları Güner Çiçekli, Ayşegül Babacan, İlçe Başkan Vekili Ayşegül Dinç, Kadın Politikaları Başkanı Aynur Vergili, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Tugay Polat, İl yöneticisi Murat Kurt, Belediye Meclis Üyesi Reşat Sarı ve ilçe yöneticileri katıldılar.

Esnafı iş yerlerinde ziyaret eden İYİ Parti yöneticileri, hayırlı işler dileyerek sorunlarının olup olmadığını sordular. Genellikle ekonomiden ve belirsizlikten yakınan esnaf, kendilerine kredi ve ödemelerde daha çok yardımcı olunmasını beklediklerini söylediler.

Açıklanan bir seçim tarihi olmamasına rağmen siyasileri karşılarında bulan vatandaşlar, her zaman bu tür zyaretleri beklediklerini söyleyerek, Genel Başkan Meral Akşener’in de başlattığı sorun dinleme çalışmalarını memnuniyetle karşıladıklarını söylediler. Çalışma sırasında partiye yeni üye kayıtları da sağlandı ve rozet takıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
39 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu