Kategoriler

Meydan

İlçe Başkanı Çalışmalara Katıldı

Eşinin rahatsızlığı nedeniyle bir ay izin alan ancak saha çalışmalarının hızlanması sonrasında erkenden geri dönen İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm saha çalışmalarına katıldı.

Esnaf ve Sanatkarlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Soner Kara tarafından Körfez İlçe Teşkilâtı adına düzenlenen saha çalışma programında, Yeniyalı Mahallesi Esnaf Ziyareti gerçekleşti.

Saha çalışmasına, Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkan danışmanları, Gençlik Kolları Üyeleri, Körfez Belediyesi Meclis Üyeleri Fevzi Canbaz, Reşat Sarı ve İl Başkan Vekili Ayşegül Babacan, İl Başkan Yardımcısı Güner Çiçekli, İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kurt katıldı.

Ziyaret sırasında esnafın sorunları, beklentileri ve yaşadıkları sıkıntılar dinlenerek, genel merkeze rapor edilmek üzere not alındı. Diğer mahalle ziyaretlerinde olduğu gibi Yeni Yalı Mahallesi esnafı da bozulan ekonomiden, sıkıştıran ödemelerden, ödenmesi başlanacak olan kredilerden ve düşen cirolardan yakındılar.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
MUHTARLARDAN KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR’E TRAMVAY TEŞEKKÜRÜ; “TRAMVAY HATTI BÖLGEYE NEFES ALDIRDI”
GÜNDEM
KOCAELİ’DE TARIMA 1 MİLYAR TL’LİK DESTEK
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
GAZETECİ BURHAN YARAR KIZINI BU AKŞAM EVLENDİRİYOR
GÜNDEM
214 Kez Görüntülendi.
GAZETECİ BURHAN YARAR KIZINI BU AKŞAM EVLENDİRİYOR
GÜNDEM
SAAT KULESİ'NDE DURAN ZAMAN YENİDEN İŞLEYECEK
GÜNDEM
TORBACILARA SUÇ ÜSTÜ: 9 KİŞİ TUTUKLANDI
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
FETÖ’CÜLERİ DEŞİFRE EDEN İSME SİLAHLI SALDIRI: 7 TUTUKLAMA
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
İKİ GENÇ KIZ ARABADA İNFAZ EDİLMİŞTİ: O OLAYDA YENİ GELİŞME
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Milli Maç Kent Meydanı’nda Dev Ekranda
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
İshakçılar Yağlı Pehlivan Güreşleri Başlıyor