Kategoriler

Meydan

KIZ KARDEŞİNİ İÇERİ SOKTU KENDİ VURULDU

Körfez Hacı Osman Mahallesi Billur Sokak’ta dün akşam yaşanan sokak çatışmasında vurulan Taner Çakmak ile ilgili ayrındılar ortaya çıkmaya başladı.

33 yaşındaki Taner Çakmak’ın ablası Hülya Çakmak’ın silah sesleri başlayınca balkona yöneldiği ve kardeşinin engel olduğu öğrenildi.

Hülya Çakmak verdiği bilgide, “Kardeşim bana içeri girmemi söyledi ve kendisi bakarken birden kanlar içinde yere düştüğünü gördüm” dedi.

Olayda ağır yaralanan ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden özel bir hastaneye sevk edilen Taner Çakmak’ın yoğun bakımda hayata tutunmaya çalıştığı öğrenildi. Silahlı çatışma ile ilgili olayı İl Asayiş Şube Cinayet Masası ekipleri üstlenirken, olaya neden olan şahsıların belirlenmesi için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
AFAD’ın 16. Kuruluş Yıl Dönümü Dolayısıyla Vali Aktaş’a Ziyaret
GÜNDEM
Başkan Sezer Muhtarlarla Bir Araya Geldi
GÜNDEM
“Her Yeni Doğan, Geleceğe Umut Oluyor”
GÜNDEM
Kartepe Belediyesi’nden Asfalt Hamlesi
GÜNDEM
95 Kez Görüntülendi.
Meslekte Birlik Kurgan Eğitimi Verdi
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Yüksel Ercan’ın Yardımcıları Belli Oldu
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
978 Fotoğraf Sanatçısından 3 Bin 548 Eser
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Mahallelere onlar “Göz Kulak” oluyor
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Kartepe Zabıtası’ndan Yürek Isıtan Davranış
GÜNDEM
35 Kez Görüntülendi.
Kadın Hakeme Saldıran Antrenör Tutuklandı