Kategoriler

Meydan

Hatice Nermin Erbakan Mezarı Başında Anıldı

Eski başbakanlardan rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın eşi, rahmetli Hatice Nermin Erbakan vefatının 15. Yılında, Yeniden Refah Partisi genel başkanı ve Erbakan Vakfı genel başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın da katılımı ile Cuma namazı sonrası Merkez Efendi Kabristanlığı’nda bulunan mezarı başında anıldı.

Yeniden Refah Partisi ve Erbakan Vakfı üyesi çok sayıda kişinin katılımının yanı sıra bir çok vatandaşında katıldığı anma programında Kur’an-ı Kerim okundu. Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası Hatice Nermin Erbakan’ın kabri başında toplu şekilde dua edildi.

MİLLİ GÖRÜŞ DAVASINA ADANMIŞ BİR HAYAT

Dua sonrası anma programına katılanlara teşekkür eden Yeniden Refah Partisi genel başkanı ve Erbakan Vakfı genel başkanı Dr. Fatih Erbakan; ‘’Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamıza yoldaşlık eden, evlatlarını da aynı irade ile yetiştiren Hatice Nermin Erbakan annemizi rahmetle yâd ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Nermin annemiz, millete ve ümmete hizmet yolunda yaptığı çalışmalarda Erbakan hocamıza yoldaşlık etmenin yanında, eş ve anne olma görevlerinden asla ödün vermemiş ve dava şuuruna sahip bir ömür sürmüştür dedi.

Sözlerine devam eden Yeniden Refah Partisi genel başkanı Dr. Fatih Erbakan, Nermin Erbakan annemiz, en çok İslam dünyasının içinde bulunduğu duruma üzülür ve Müslümanların içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulması için sürekli dua ederdi diyerek milli görüş hareketinin başarıya ulaşacağına inanan ilk insanlardandı, milli görüş davasına adanmış bir hayat yaşadı ifadeleriyle  sözlerini noktaladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor