Kategoriler

Meydan

Dehşet Gecesinde Seslerini Duyuramamışlar

Körfez Kent'te Fatma Yılmaz isimli anne, getirdiği cinnet sonucu 11 ve 17 yaşındaki iki kızını boğazından bıçakla keserek yaraladı, ardından bıçağı kalbine saplayarak intihar etti.

Yılmaz'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olay gecesi kızların apartmanda komşularından yardım istedikleri ancak hiç kimsenin yardım etmediği iddia edildi. 

Olay, Kocaeli'nin Körfez İlçesindeki Körfez Kent Konutları'nda geçen Cuma gecesi saat 03.00 sularında meydana geldi. Cinnet getiren anne Fatma Yılmaz (36) eline aldığı bıçakla 11 ve 17 yaşındaki iki kızının boğazını kestikten sonra intihar etti. Hastanede tedavi altında bulunan B.Y. (17) ve 11 yaşındaki kardeşi Y.Ö.Y'nin hayati tehlikelerini atlattıkları ve yoğun bakım ünitesinden çıkarılarak servise kaldırıldıkları öğrenildi. Öte yandan B.Y'nin kendisini ziyarete gelen komşularını kabul etmediği iddia edilirken, komşuların gece saatlerinde hiçbir ses duymadıklarını söylediği belirtildi. 

Soruşturmayı yürüten Körfez Cumhuriyet Savcılığı olayı derinlemesine araştırdı. Fatma Yılmaz'ın ilk otopsisi Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yapıldı. Cenazesi Edirne'den gelen yakınlarına teslim edilmesi beklenen anne Fatma Yılmaz'ın İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği ve burada detaylı otopsi yapılacağı öğrenildi. Olayın ardından Fatma Yılmaz'ın emekli astsubay olan ve özel bir güvenlik şirketinde güvenlik görevlisi olarak çalışan eşi C.Y konuşmadı. Fatma Yılmaz'ın 11 senedir psikolojik rahatsızlıkları bulunduğu ve tedavi gördüğü öğrenildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu