Kategoriler

Meydan

Rıfat Efe’nin cenazesi iş adamların buluşturdu

Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe’nin babası Rıfat Efe vefat etti. Efe, Kullar Doğantepe Köyü’nde toprağa verildi. Cenaze törenine çok sayıda iş adamı katıldı

VASİYETİ ÜZERİNE
Kocaeli genelinde ve özellikle Körfez ilçesinde tanınan ve sevilen işadamlarından olan,  Körfez Ticaret Odası Başkanı olan Mustafa Efe’nin 98 yaşındaki babası Rıfat Efe, dün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Körfez Güney Mahallesi Sancak Caddesi No: 12 adresinde vefat eden 8 çocuk babası Rıfat Efe’nin cenaze töreni vasiyeti üzerine Doğantepe Merkez Camii’nde dün kılınan ikindi namazının ardından köydeki Azizağa Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine çok sayıda işadamı ve siyasetçi katıldı. Cenaze töreninde taziyeleleri Mustafa Efe ve kardeşleri kabul etti.
 
SİYASİLER VE İŞ ADAMLARI
KTO Başkanı Mustafa Efe’nin babası Rıfat Efe’nin cenaze töreni oldukça  kalabalık oldu. Siyaset ve iş dünyasını buluşturan cenaze törenine Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, vali yardımcısı Ali Sözen, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Körfez eski Belediye başkanı Erhan Yenilmez, AKP Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, KOTO Başkanı Halil İbrahim Keleş, İş adamı Recep Ekşi, Mustafa Ekşi, İbrahim Aracı, AKP Körfez İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Allak, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya’nın yanı sıra Körfez, Derince ve İzmit’ten çok sayıda hemşerisi, dostları, iş ve siyaset dünyasından isimler katıldı. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ise cenaze törenine çelenk gönderdi.
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Yarar, Erdemiş’i de Kutladı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt Engelli Ailelerine Konuk Oldu
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Derince’de Müzik Dolu Bir Akşam
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Engellilerin Yüzünü Güldürdüler
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Engelsiz Bahar Şenliğinde Engeller Aşıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt’e Genel Merkez Ziyareti
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Hürriyet: "Umudun ve Mücadelenin Işığında Nice 19 Mayıslara! "
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
İMEAK DTO Kocaeli Şubesi Ve KTO’dan, Üniversiteliler İçin ‘Kariyer Günleri’ Başlıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Sezer: “19 Mayıs Tam Bağımsız Devlet Kurma Kararının İlk Adımıdır”