Kategoriler

Meydan

Bu Oda Tüm Borçlarını Bitiren Kurum Oldu

Körfez Pazarcılar Odası kurulduktan sonra faaliyet gösterdiği yıllar içinde her resmi kurum gibi borçlarıyla birlikte hareket etmeye çalışıyordu.

2001 yılından beri geriye dönük olarak gelen borçlar sürekli artarken, 3 dönemdir bu göreve seçilen Körfez Pazarılar Odası Başkanı Zafer Şahin, borçları sıfırlamayı hedefleyerek çalışmalar yaptı.

Yaklaşık 350 bin lira olan SGK ve benzeri borçları yapılandıran ve sonrasında da hızlı bir tempoyla ödemeye başlayan Zafer şahin ve yönetimi, pandemi döneminde bile pes etmeyerek ödemelerini yaptı.

2021 yılına girmeye hazırlandığımız günlerde yapılandırmayla belirlenen taksitleri de ödeyen oda yönetimi borçsuz olarak yeni yıla girecek olan ilk oda oldu.

Pandemi döneminde de faaliyetlerini sürdürmeye çalışan, bir yandan da üyelerine ve yardıma ihtiyacı olan ailelere de uzanmaya çalışan Oda Başkanı Zafer Şahin ve yönetimi, yeni yıla borçlarını temizlemiş olarak girmeye hazırlanırken, her zaman yanlarında olan ve desteklerini eksik etmeyen esnafa da teşekkür ettiler. Zafer Şahin, göreve geldiği gün sıfır borç hedeflediğini ifade ederek, “Üyelerimizden ve yönetimde ki arkadaşlarımdan da aldığım destekle bu zor hedefi başardık. Bundan sonra da oda olarak borçlanmadan faaliyetlere devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
324 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor