Kategoriler

Meydan

Kovidi Yendi, Pıhtı Atınca Hayatını Kaybetti

Körfez Yukarı Hereke Mahallesi’nde ikamet eden Hayrettin Doğan (78), bir ay önce yakalandığı kovid hastalığını yendi ama evinde dinlenirken bacağında başlayan kangren yarasından beyne atan pıhtı sonucu hayatını kaybetti.

Kovid-19’un en çok korkulan yönü olan iyileştikten sonra dahi ölümlere neden olması ihtimali olarak konuşuluyor. Yukarı Hereke Mahallesi sakinlerinden olan Hayrettin Doğan’da bu virüse yakalandı ve tedavi görerek iyileşti.

Test sonucu negatife dönen Hayrettin Doğan, evinde dinlenirken bacağında iltihaplanma başladı ve kangrene dönüştü. Bu hastalıkla da mücadele etmeye çalışan Hayrettin Doğan, yaralı bölgeden atan pıhtının beyne gitmesi sonrasında fenalaştı ve tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Hayrettin Doğan, Körfez Mezarlığı’ndan alınarak Yukarı Hereke Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Meydan Gazetesi’nden Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyareti
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de Çıkan Orman Yangını Büyüyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin En Büyük Çimento Markası Zirvedeki Yerini Koruyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Belediyespor Yüzme Takımından Milli Takıma 2 Sporcu
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, Körfezli Hacılarla Bir Araya Geldi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yaz Tatiline At Üstünde ‘Merhaba’ Dediler
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
İzmit’in Kalbi Bu Meydanda Atıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Gölcük Meslek Yüksekokulu'ndan Erasmus Başarısı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yol Çizgileri İle Ulaşım Güvenli Hale Geliyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Dilovası Belediyesi Temmuz Meclis Toplantısı Yapıldı