Kategoriler

Meydan

Şirinyalı Sakinleri İstedi, Büyükşehir Ekipleri Yerine Getirdi

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Körfez Şirinyalı Mahallesi D-100 Karayolu üzerine yapılan durak mahalle sakinlerinin büyük bir ihtiyacını çözdü.

 

Şirinyalı’ya yapılan durakla ulaşım daha kolay hale geldi

Körfez Şirinyalı sakinlerinin durak talebini kısa sürede yerine getiren Büyükşehir ekipleri, bölgede ulaşımın daha kolay ve güvenilir olmasını sağladı

Vatandaşlar tarafından yapılan talep doğrultusunda Şirinyalı Mahalle Muhtarı Seyit Ahmet Ünlü ’nün Büyükşehir Belediyesine başvurması sonrası çalışmalara başlandı. Büyükşehir ekipleri, vatandaşlar tarafından sıkça kullanılan köprünün altına durak cebi ve kapalı durak yaparak toplu taşıma araçlarından inerek karşıya geçecek vatandaşların ulaşımını kolaylaştırdı.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Şirinyalı Mahalle Muhtarı Seyit Ahmet Ünlü, çalışmaların tamamlanmasıyla Körfez Şirinyalı halkının hizmetine sunulan durağın vatandaşların ulaşımını kolaylaştıracak olması sebebiyle yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

DURAK CEBİ, BORDÜR, V KANAL…

D-100 Karayolu Körfez Şirinyalı mevkiinde üst geçit altına durak cebi yapan Fen işleri ekipleri, çalışmalar kapsamında 300 metre bordür, kaldırım ve yağmur suyunu tahliye için v kanal yaptı.

KAPALI DURAK YAPILDI

16 metreküp beton dökülen durak celbinin arkasına her hangi bir toprak kayması olmaması için vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla taş duvar örüldü. 35 ton asfalt serimi yapılan durak cebi kapalı durak montajı sonrası vatandaşların toplu taşıma araçlarından inerek üst geçitten karşıya rahatlıkla geçebilecekleri güvenli bir şekle getirildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
230 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
29 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor